A. Enggaard vil i gang med byggeri af nyt hotel i Odense “så hurtigt som muligt”

A. Enggaard står sammen med PKA og C.F. Møller Architects bag plan om et nyt hotel i Odense, og en aftale med en hoteloperatør er tæt på at være på plads.

A. Enggaard står sammen med pensionskassen PKA og arkitekterne fra C.F. Møller Architects bag både et nyt erhvervshus i 11 etager og et otte etager højt hotel i Banebyen i Odense.

Projektudviklingschef fra A. Enggaard, Kim Marcussen, fortæller til Fyens.dk, at en aftale med en hoteloperatør tæt på at være på plads.

– Vi vil gerne i gang så hurtigt som muligt. Der er et stort behov for hotelværelser i Odense. Det viser en analyse, vi har fået foretaget. Når der er store events, så løber Odense faktisk ret hurtigt tør for hotelværelser. Og selv i det daglige kan det være et problem at finde et hotelværelse, siger Kim Marcussen til Fyens.dk.

Arbejdstitlen på projektet er The Station. Hotellet får omkring 170 værelser, og på toppen etableres en skybar med udsigt over byen.

Den 10. april besluttede By- og Kulturudvalget i Odense at imødekomme en anmodning fra A. Enggaard om at sætte gang i arbejdet med en byggeretsgivende lokalplan.

Ifølge Fyens.dk forventes det, at lokalplanen vil blive sendt i høring i løbet af sommeren.

Se flere visualiseringer af projektet her.