Aart Architecs udvider koncernledelsen

Anne Aksglæde Stahl og Gitte Myrup Andersen er indtrådt i koncernledelsen hos Aart Architects oven på et succesfyldt år med vækst.

I begyndelsen af året kunne Aart Architects offentliggøre sit næstbedste årsregnskab i virksomhedens 21-årige historie. Omsætningen steg i det seneste regnskabsår med 20 procent til 147 millioner kroner, mens resultatet før skat blev mere end fordoblet til over 9 millioner kroner.

Nu udvider arkitektvirksomheden koncernledelse med to nye profiler som led i en ambition om at blive Skandinaviens mest betydningsfulde arkitektvirksomhed, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den 1. september begyndte Anne Aksglæde Stahl i en nyoprettet stilling som CMO, mens CPO Gitte Myrup Andersen, som har været i Aart siden 2017, også er indtrådt i koncernledelsen.

– Aart er vokset hastigt, særligt inden for det sidste år med opkøbet af Mangor & Nagel – en del af Aart – i Danmark, ligesom vi har vækstet i både Oslo og Stockholm, hvor vi for nylig er flyttet til nye og større kontorer. Anne og Gitte tilfører stærke kompetencer inden for organisation, kultur, kommunikation og strategi, og vi ser en stor styrke i en koncernledelse med en bred faglig palette og et større strategisk fokus, udtaler Torben Skovbjerg Larsen, der er administrerende direktør og stiftende partner i Aart, i meddelelsen.

Gitte Myrup Andersen har gennem de seneste fem år været en del af Aart, hvor hun har stået i spidsen for udviklingen af den meningsfulde arkitekturarbejdsplads med fokus på rekruttering, fastholdesesinitiativer, kompetence- og lederudvikling, skriver tegnestuen. Hun er tidligere HR-chef i Schmidt Hammer Lassen Architects og HR Partner og konsulent i TDC og Human House.

Anne Aksglæde Stahl har flere års erfaring i krydsfeltet mellem kommunikation og marketing i byggebranchen. Senest har hun være kommunikationsdirektør og medlem af landeledelsen i Sweco, hvor hun blandt andet har medvirket til integrationen og rebranding af Årstiderne Arkitekter og Kant Arkitekter i Sweco Architects.

Koncernledelsen hos Aart Architects består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange og Anders Tyrrestrup samt Rune Haack Quist Hove, Gitte Myrup Andersen og Anne Aksglæde Stahl. Foto: PR.
Koncernledelsen hos Aart Architects består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange og Anders Tyrrestrup samt Rune Haack Quist Hove, Gitte Myrup Andersen og Anne Aksglæde Stahl. Foto: PR.

– Aart står et rigtig spændende sted med 300 dygtige medarbejdere, der arbejder på tværs af Skandinavien. Jeg ser frem til at sætte min erfaring i spil i integrationen mellem Aart og Mangor & Nagel – en del Aart – og styrke Aarts position med afsæt i den vigtige, effektbaserede tilgang til arkitekturen, siger Anne Aksglæde Stahl, CMO.

Den samlede koncernledelse i Aart består nu af de tre stiftende partnere CEO Torben Skovbjerg Larsen, CCO Anders Strange og CINO Anders Tyrrestrup samt CFO Rune Haack Quist Hove, CPO Gitte Myrup Andersen og CMO Anne Aksglæde Stahl.

Ejerkredsen er uændret og består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange, Anders Tyrrestrup, Nanna Flintholm og Mads Nygaard.

Aart Architects har kontorer i Aarhus, København, Roskilde, Frederikssund samt i Oslo og Stockholm. Hovedkontoret ligger i Aarhus.