Adapteo bygger ny specialskole på Sundholmsvej på Amager.
Adapteo bygger ny specialskole på Sundholmsvej på Amager.

Adapteo Danmark har vundet udbuddet af leveringen af de 81 moduler, der skal udgøre bygningen til to specialskoler på Sundholmsvej på Amager. Det skriver pavillonleverandøren i en pressemeddelelse.

Sundholmen specialskole på Amager kommer med sine 3.200 kvadratmeter til at danne rammerne for børn og unge med specialbehov og indlæringsvanskeligheder i Københavns Kommune.

– Det er dejligt at kunne bidrage positivt til kommunens fornyelse samt til de 80 børn og unge, der får et uddannelsessted, der tager højde for dem og deres behov, udtaler Mikkel Valentin, projektleder fra Adapteo Danmark.

– Byggeriet passer rigtigt godt til os, fordi vi er vant til at arbejde med store, fleksible projekter, der skal kunne tilpasses de enkelte behov. Kommunen ønskede et tilpasningsdygtigt og let skalerbart byggeri, der som udgangspunkt skal stå der i fem år. Og det er jo vores spidskompetence.

Sundholmen indebærer to specialskoler i én bygning. Adapteo Danmark forventer at få byggetilladelsen lige omkring påske og derefter vil byggeriet gå i gang. Bygningen med de to skoler skal stå klar til brug allerede til dette års skolestart til august. Derfra er lejeperioden på fem år, med mulighed for forlængelse, hvis kommunen skulle have behov for det.

Den nye specialskole kommer blandt andet til at indeholde faglokaler til billedkunst, fysik, kemi, naturteknologi, madkundskab, grupperum, musik, fysio- og ergoterapi samt kontorer og personalerum.

Adapteo Danmarks levering indebærer entreprise, med forsyninger, bortkørsel af jord samt etablering af pavillonerne.