Anne Sofie Buur Okkels er blevet udnævnt som ny partner i AART i Danmark. Desuden udnævner tegnestuen flere nye associerede partnere. Det sker som led i virksomhedens vækst og fortsatte fokus på at etablere sig som Skandinaviens førende rådgiver inden for effektbaseret arkitektur, skriver AART i en presseemeddelelse.

– De seneste år har vi oplevet en fantastisk udvikling med fortsat flere samarbejder med ambitiøse bygherre i Danmark og resten af Skandinavien. Det er derfor et naturligt skridt i vores vækst og faglige fundering at udvide partnerkredsen, udtaler Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og administrerende direktør i AART.

Anne Sofie Buur Okkels er i dag leder af konceptudvikling på AARTs kontor i Aarhus, og en del af ledergruppen.

– Jeg er for tiden på barsel med mit tredje barn, og efter sommerferien glæder jeg mig til at komme tilbage til mine dygtige kollegaer og fortsætte samarbejdet med dem og vores kunder om at skabe effektbåren arkitektur i verdensklasse, udtaler Anne Sofie Buur Okkels, nyudnævnt partner i AART.

Ud over partnerudnævnelsen bliver Johanne Mose Entwistle (effektchef og antropolog), Rasmus Højkjær Larsen (faglig leder AART Plan) og Nicolaj Østergaard Thunbo (arkitekt) udnævnt til associerede partnere i Danmark.

– Med udnævnelserne styrker vi vores organisation. Det gør vi ved at fordele ansvaret bredere blandt flere faglige profiler, der – sammen med den øvrige partnerkreds – skal gå forrest i forhold til at udvikle vores forretning, bære vores kultur og repræsentere AART i eksterne sammenhænge, udtaler Torben Skovbjerg Larsen.

I tillæg til udnævnelserne til partner og associerede partnere udnævnes en række teamledere og faglige ledere til associerede. Det gælder Michael Hedegaard Andersen, Kasper Corfitsen Guldbrandt, Jens Byriel Kinch, Thomas Lindhardt Sørensen, Stephanie Carr, Kristoffer Rye Rasmussen, Anette Bjerring Gammelgård og Christian Holtegaard.

AARTs partnerkreds i Danmark

Med udnævnelserne består AARTs partnerkreds i Danmark fremover af stiftende partnere Anders Strange, Anders Tyrrestrup og Torben Skovbjerg Larsen, group partnere Nanna Flintholm og Mads Nygaard samt landepartnere Kathrine Hegner Stærmose, Karsten Sinning og Anne Sofie Buur Okkels.

Dertil kommer associerede partnere Martin Gertsen, Mikkel Seier Christoffersen, Johanne Mose Entwistle, Rasmus Højkjær Larsen og Nicolaj Østergaard Thunbo.

AART opkøbte tidligere på året Mangor & Nagel, som frem med den fulde integration i 2023 hedder “Mangor & Nagel – en del af AART”, og hvor partnerkredsen består af Bente Andersen, Jakob Andersen, Søren Stoustrup og Claus Smed Søndergaard.