ATP Ejendomme udlejer stort domicil mellem Knippelsbro og Slotsholmen i København til Netcompany. Foto: PR.
ATP Ejendomme udlejer stort domicil mellem Knippelsbro og Slotsholmen i København til Netcompany. Foto: PR.

ATP Ejendomme oplyser i en pressemeddelelse, at Netcompany får nyt domicil mellem Knippelsbro og Slotsholmen i København. Parterne har netop underskrevet kontrakt på lejemålet.

– Denne store aftale med Netcompany illustrerer, at der fortsat er efterspørgsel efter kvalitetserhvervslejemål på de bedste placeringer i København, udtaler ATP Ejendommes direktør for Investment & Asset Management, André Scharf.

Netcompany blev stiftet i 2000. I efteråret 2021 tilføjede virksomheden 2.800 medarbejdere til de eksisterende 3.500, da Netcompany overtog Intrasoft International (nu Netcompany-Intrasoft). Aktuelt har Netcompany mere end 6.500 medarbejdere, som arbejder fra 17 forskellige lande.

– På kun fem år er vi gået fra at være 1.000 ansatte til i dag at være mere end 1.600 i København, og det understreger, at tiden er inde til at skabe nye rammer for vores vækst. Med vores nye domicil får vi ikke kun en topmoderne og bæredygtig arbejdsplads, men også nogle af Københavns bedste rammer for socialt samvær, hvilket er en stor og vigtig del af kulturen i Netcompany, udtaler medstifter og administrerende direktør i Netcompany, André Rogaczewski.

I tråd med strategien

Efter en gennemgribende renovering forventes Netcompany at flytte ind på Strandgade 3 i foråret 2023. Renoveringen foretages af NCC, som ATP Ejendomme også samarbejdede med på totalrenoveringen af naboejendommen, det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen, som åbnede i efteråret 2021.

– Vi har et klart strategisk sigte om at tilbyde fremtidens centrale, moderne og fleksible kontorlejemål i de største danske byer til både små og store virksomheder. At vi nu har fået Netcompany på kundelisten fortæller os, at vi er godt på vej til at lykkes med den dagsorden, udtaler ATP Ejendommes administrerende direktør, Martin Vang Hansen.

Det præmierede ejendomskompleks på Christiansbro stod færdig i 2000 og er tegnet af Henning Larsen Architects. Det huser foruden Netcompany en række andre virksomheder.

ATP Ejendommes samlede ejendomsinvesteringer beløber sig til cirka 45 milliarder kroner.