Kaspar Andreas Nissen, markeds- og ruteudvikler i Billund Lufthavn. Foto: Billund Lufthavn.
Kaspar Andreas Nissen, markeds- og ruteudvikler i Billund Lufthavn. Foto: Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn oplyser i en pressemeddelelse, at 31-årige Kaspar Andreas Nissen skal være med til at løfte niveauet af ruteudviklingen i lufthavnen. Kaspar Andreas Nissen kommer til Billund Lufthavn 10 års erfaring inden for luftfragt fra blandt andet SAS, Qatar Airways, Leman og senest Københavns Lufthavn. Nu skal han udløse potentialet for flere direkte fragtfly til Billund Lufthavn fra blandt andet Kina, USA og Mellemøsten, lyder det.

Derudover oplever Billund Lufthavn en stor interesse fra eksisterende flyselskaber om genetablering af deres ruter, men også flere nye flyselskaber melder sig på banen med stor interesse for Danmarks andenstørste lufthavn, skriver lufthavnen i pressemeddelelsen. Og her skal Kaspar Andreas Nissen kompetencer også bringes i spil.

– I lufthavnen håndterer vi allerede 74.000 tons luftfragt årligt, men vi ser et stort potentiale for at øge antallet af fragtfly og få endnu mere gods op at flyve, og her vil Kaspar med hans netværk og kendskab til branchen kunne tilføje ny viden og kompetencer til vores team, udtaler Jesper Klausholm, der er marketingchef Billund Lufthavn, i pressemeddelelsen.

– Og her på ”bagkanten” af Covid-19 viser passagerflyselskaberne stor interesse i Billund Lufthavn og vores attraktive marked. Danmark er indtil nu er kommet godt igennem krisen både sundhedsmæssigt og økonomisk, hvilket gør Danmark til et af de bedre europæiske markeder at satse på. Her kan Kaspar også tilføje seriøse hestekræfter til at bringe flere passagerfly tilbage på platformen i Billund, tilføjer han.

Billund Lufthavn har et optageområde, der rækker op over Thisted og Randers, og ud til Esbjerg, Odense og ned til grænsen. Lufthavnen har mange flyselskaber i deres portefølje, og Kaspar Andreas Nissen ser tydeligt udviklingspotentialet.

– Lufthavnen ligger i et utroligt stærkt område for både turister, erhvervsliv og cargo. Så der mange opgaver at gribe fat i, og det skal helt sikkert give nogle gode afkast, fastslår Kaspar Andreas Nissen.

– Sammen med teamet i Billund Lufthavn, vil jeg fortsætte det imponerende ruteudviklingsarbejde, der allerede foregår. Og for at sikre en endnu bredere, international profil for Billund Lufthavn vil jeg arbejde intenst for at sikre langdistanceruter – både for fragtfly og passagerfly, slutter han.