Fra barselsvikar til 25-års jubilar hos vinduesproducent

Tom Jensen har rundet 25-års jubilæum hos Bøjsø Døre & Vinduer, hvilket han ikke havde regnet med, da han begyndte som barselsvikar i 1999.

I 1999 begyndte han som barselsvikar hos Bøjsø Døre & Vinduer. Men han endte med at blive hængende lidt længere, end han oprindeligt havde forventet. Nu har Tom Jensen netop fejret sit 25-års jubilæum hos vinduesproducenten i Vorbasse.

– I 1999 blev jeg ansat i et barselsvikariat hos Bøjsø, hvor jeg bearbejder træ til karme og poster på vinduer og døre. Jeg blev hurtigt glad for at være her og håbede derfor også på, at jeg kunne få lov til at blive, når barselsvikariatet engang ville være slut, og de er ikke kommet af med mig endnu, udtaler Tom Jensen i en pressemeddelelse.

– Selvom jeg ikke har nogen formel uddannelse på området, har min glæde ved træarbejde altid drevet mig, og jeg har suget viden til mig i al den tid, jeg har været hos Bøjsø. Det er en stor fornøjelse at bearbejde træet, så det passer perfekt til de færdige produkter.

Ifølge Bøjsø Døre & Vinduer består Tom Jensens arbejde af en blanding af teknologi og håndværk. Det er især variationen i projekterne, der holder hans passion for arbejdet intakt.

Læs også: Vinduesproducent: Kulturarv og energirenovering kan forenes

– En gang imellem er vi inde over ekstraordinære projekter. Det at producere elementer til markante og kendte bygninger udgør et særligt højdepunkt i vores arbejde og er med til at gøre hverdagen alsidig og spændende. Vi har blandt haft privilegiet af at være med til at fremstille elementer til det fornemme hotel Villa Copenhagen, som oprindelig blev bygget som hovedstadens postkontor tilbage i 1912, nævner Tom Jensen stolt.

Han fremhæver desuden det stærke fællesskab og den sunde arbejdskultur, som virksomheden aktivt fremmer:

– Arbejdsmiljøet hos Bøjsø er virkelig godt. Jeg har skønne kollegaer, og vi er alle gode til at hjælpe og støtte hinanden. Derfor vil jeg også gerne fejre flere jubilæer her hos Bøjsø, og de er nok nødsaget til at smide mig ud, den dag jeg skal på pension, afslutter Tom Jensen.