Bjelin styrker organisationen med ny salgschef

Gulvbelægningsvirksomheden Bjelin øger sin tilstedeværelse i Norden og ansætter en ny salgs- og marketingchef for det nordiske marked, Nikola Sunjic.

Det ekspansive gulvfirma Bjelin med produktion i Viken i Skåne, et nyt hovedkontor og et logistikcenter i Helsingborg fortsætter med at vokse. Koncernen er ved at opføre verdens største trægulvfabrik i Kroatien og en international salgsorganisation er under udvikling. Nu understøttes udviklingen med en ny salgschef, skriver Bjelin i en pressemeddelelse.

Den nyansatte Nikola Sunjic kommer fra nVent hvor han var nordisk salgschef. Nikola har solid erhvervserfaring med industriproduktion og stor erfaring med ledelse af salgsorganisationer og tidligere ansvar for eksportmarkeder.

– Jeg ser virkelig frem til at arbejde med Bjelins bæredygtige trægulve og fortsætte arbejdet med at styrke Bjelins brand og salg i Norden. Bjelins moderne produkter og miljøvenlige produktionsmetoder er blevet godt modtaget på gulvmarkedet, hvor kunderne stiller høje krav til udseende, kvalitet og bæredygtighed, udtaler Nikola Sunjic, salgs- og marketingdirektør hos Bjelin.

Bjelins succes er hovedsageligt baseret på innovativ grøn gulvteknologi som hærdet træ, en teknologi kaldet Woodura der er udviklet af Bjelins søsterselskab Välinge Innovation.