Flügger lancerer svanemærket vådrumssystem

Flügger har netop lanceret et komplet svanemærket vådrumssystem. H2O-systemet er både mere miljøvenligt og reducerer arbejdstiden markant.

Flügger har lanceret den komplette vådrumsserie H2O. Serien skåner både miljøet og reducerer arbejdstiden, lyder det i en pressemeddelelse fra malingleverandøren.

– H2O-vådrumssystemet er optimeret til en tidsbesparende behandlingsproces, så du kan færdiggøre et vådrum væsentlig hurtigere end tidligere, udtaler Mikkel Boelskifte, landechef for Flügger Group i Danmark.

– Det skyldes primært, at tørretiden mellem de forskellige lag er forkortet, så du ikke skal vente så længe med at påføre næste lag. I praksis reduceres behandlingstiden fra seks til fire dage eller med 33 procent.

Flügger mener, at den svanemærkede H2O-serie lander på en plads i markedet, hvor der er stor efterspørgsel.

– Vi er meget glade for at kunne lancere en samlet, svanemærket vådrumsserie. H2O-serien er endnu et produkt, som gør det nemt for malere på tværs af Norden at vælge ekstremt effektive og miljømærkede produkter, hvor hele dokumentationen er på plads, siger Mikkel Boelskifte.

Flüggers Dekso H2O har en halvmat og smudsafvisende overflade, og så er den vandresistent.

Vægmalingen til vådrum kan tones i alle farver og har en høj dækkeevne. Den halvmatte overflade betegnes af Flügger som ideel til lokaler med høje krav til både form og funktion, da den modstår fugt, hyppigt snavs og daglig brugsslitage. Samtidig er den ifølge Flügger nem at rengøre med vand, børste eller klud samt rengøringsmidler uden slibemiddel.

Flüggers Dekso H2O vådrumsmaling kommer bare måneden efter at Flügger lancerede Dekso AÏR, der er verdens første maling med det fælles nordiske astma- og allergimærke, og derudover også har de tre mest kendte og anerkendte mærkninger: Svanemærket, M1 og EU-blomsten.