Ikea åbner showroom i HerningCentret. Foto: PR.
Ikea åbner showroom i HerningCentret. Foto: PR.

I marts 2024 slår Ikea dørene op for deres showroom-koncept “Plan and order point” i HerningCentret, som årligt har 3,7 millioner besøgende. Her kan de midtjyske kunder få rådgivning om indretningsløsninger med særligt fokus på køkkenet, badeværelset og soveværelset. Det skriver den svenske boliggigant i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for at bringe hjælpen til at få boligdrømmene opfyldt endnu tættere på, så kunderne kan spare tid og få en endnu bedre købsoplevelse fremover. Vi ser frem til at byde velkommen til foråret, siger Tanja Fröhlich, varehuschef for Ikea Aarhus, som det nye “Plan and order point” administreres under.

Ikea har i forvejen to lignende showrooms i Esbjerg og Vejle, som i løbet af 2024 skifter navn fra “Planning Studio” til “Plan and order point”.

– Med det nye Plan and order point imødekommer vi de lokales behov og forbedrer shoppingoplevelsen for kunderne i området. Vores medarbejdere er eksperter i personlig og fokuseret planlægning af løsninger til hjemmet. Vi vil desuden inspirere vores kunder til at leve mere bæredygtigt i hjemmet gennem løsninger og produkter, som bidrager til at minimere både madaffald og vand- og energiforbruget derhjemme, siger Tanja Fröhlich.

I første omgang forventer Ikea at ansætte seks nye medarbejdere til det nye showroom.

Ikea har lejet 165 kvadrameter i Herning, og der bliver plads til et showroom på 120 kvadratmeter. I sortimentet vil der også være cirka 50 Ikea-produkter, som kan købes og tages med hjem med det samme. Hele sortimentet vil være tilgængeligt online.