Fischer Lighting henter ny salgsdirektør

Fischer Lighting henter ny salgsdirektør med 25 års erfaring, Han kommer seneste fra en stilling som salgsdirektør hos Axlab.

Fischer Lighting ansætter Torben Petersen som ny salgsdirektør (CSO). Det skriver belysningsvirksomheden i en pressemeddelelse.

Torben Petersen har arbejdet med salg på strategisk og operationelt niveau i mere end 25 år.

Før han kom til Fischer Lighting, var han i mange år salgsdirektør hos Axlab, som leverer avanceret udstyr til hospitaler og laboratorier.

– Det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel, og det er i allerhøjeste grad muligt hos Fischer Lighting, hvor man så målrettet og kompromisløst arbejder på at gøre bæredygtig og upcyclet belysning til det oplagte valg. Samtidig tiltaler det mig, hvordan Fischer Lighting tager ansvar i selve produktionen, der foregår på sociale værksteder rundt om i Danmark af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, ligesom man har stort fokus på den menneskelige trivsel, som god belysning skaber, udtaler Torben Petersen.

Administrerende direktør i Fischer Lighting, Bente Priess Andersen, glæder sig over at få Torben Petersen med ombord.

– Det er store ord at tale om den perfekte rekruttering, men det mener jeg er tilfældet med Torben. Han har stor forretningsforståelse, kunderne har tillid til ham, han brænder for den bæredygtige agenda, og så er han en vellidt kollega med værdierne i orden, siger virksomhedens administrerende direktør Bente Priess Andersen.

Ifølge meddelelsen voksede omsætningen i Fischer Lighting i 2023 med mere end 30 procent sammenlignet med 2022, og forventningerne til 2024 er endnu større.

Fischer Lighting udvikler belysningskoncepter og lamper, som blandt andet er fremstillet af kasserede lysarmaturer, fiskenet og plastflasker.