Bolia åbner ny flagskibsbutik på Holmen

Den 30. marts åbnede Bolia en ny flagskibsbutik på Holmen i København. Butikken på mere end 1.300 kvadratmeter ligger i Kuglegården.

Bolia fortsætter med at ekspandere i et hurtigt tempo. Den 30. marts åbnede designkæden en ny flagskibsbutik på Holmen i København. Butikken på mere end 1.300 kvadratmeter ligger i Kuglegårdens historiske lokaler.

“Store antikke vinduer vil bringe smukt naturligt lys til rummet og fremhæve enhver velholdt arkitektonisk detalje. Med stor respekt for den danske flådehistorie har Bolia gjort havarsenalet til sit nye hjem. Bygningen blev bygget i 1741 og er omhyggeligt restaureret for at kunne huse Bolias designs og på smukkeste vis lade brandets skandinaviske univers udfolde sig”, skriver Bolia i en pressemeddelelse.

“Det nye butikskoncept er designet til at inspirere og fremvise løsninger til nye måder at leve og arbejde på. Bolia vil blandt andet fremvise sin nye Professional Collection, som byder på intelligente løsninger til kontorer, hoteller, restauranter og til hjemmearbejde. Kollektionen rummer alt, hvad der skal til for at skabe smukke rum, og den giver enhver mulighed for at frigøre sin kreativitet; indretningsarkitekter, arkitekter, virksomhedsejere, content creators og designelskere – alle er velkomne”, skriver designkæden videre.

Bolia har 82 butikker fordelt over Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Schweiz, Belgien, Østrig, Spanien, Frankrig, Luxembourg og Singapore. Et nyt land blev således indtaget tidligere i marts i år.