Raundahl & Moesby skal i totalentreprise bygger boliger og erhverv for Core Property Management i Nivå Bymidte. Visualisering: Kjær & Richter.
Raundahl & Moesby skal i totalentreprise bygger boliger og erhverv for Core Property Management i Nivå Bymidte. Visualisering: Kjær & Richter.

Bynidten i Nivå står over for en større omdannelse, og som bygherre Core Property Management og leder an med udviklingen de tre første byggefelter.

Her skal Raundahl & Moesby i totalentreprise opføre 12.745 kvadratmeter bolig- og erhvervsbyggeri i form af tre bygninger.

Bygningerne vil rumme syv erhvervslokaler, herunder to dagligvarebutikker i form af en Netto og en Rema 1000.

Dertil kommer 113 lejligheder, som fordeles fortrinsvis på tre-værelses lejligheder og enkelte to- og fire-værelses lejligheder.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Projektet kom desværre skævt fra start og er derfor blevet forsinket, men her har Raundahl & Moesby trådt til med stor professionalisme og interesse i at få sat projektet på skinner igen, udtaler vicedirektør Morten Munkager Knudsen fra Core Property Management.

– Som bygherre er vi fra Core Property’s side meget tilfredse med at vi er kommet videre med det spændende byggeprojekt, som vi også ved har stor lokal bevågenhed. Vi kender Raundahl & Moesby rigtig godt fra flere lignende projekter og er derfor sikre på at vi har en totalentreprenør der kan løfte opgaven og realisere byggeprojektet på allerbedste vis.

Hos Raundahl & Moesby ser man nu frem til at komme i jorden og påbegynde byggeriet. Projektet opføres i tre etaper, hvor første etape forventes afsluttet medio 2026. Det samlede projekt forventes endeligt opført i tredje kvartal 2027.

– Der ligger så mange gode intentioner i dette byudviklingsprojekt, som vi nu skal opføre. Der er fra arkitektfirmaet Kjær & Richter tænkt nogle interessante tanker, som er med til at skabe de yderst fornuftige løsninger der kendetegner ejendommene, udtaler direktør for Raundahl & Moesby Øst, Morten Jensen.

Raundahl & Moesby arbejder lige nu på færdigprojektering af byggeriet og frem mod byggestart i sensommeren forestår de praktiske forberedelser til en byggeplads.