Direktør Mark Bergmann (til venstre) og teknisk direktør Jeppe Bille-Hansen står fremover i spidsen for at realisere Bergmann Gruppens planer om at øge omsætningen og løse flere komplekse nedrivningsopgaver. Foto: PR.
Direktør Mark Bergmann (til venstre) og teknisk direktør Jeppe Bille-Hansen står fremover i spidsen for at realisere Bergmann Gruppens planer om at øge omsætningen og løse flere komplekse nedrivningsopgaver. Foto: PR.

Bergmann Gruppen har ambitioner om at løse endnu flere og mere komplekse nedrivningsopgaver. Derfor glæder direktør Mark Bergmann sig over at Jeppe Bille Hansen er tiltrådt som ny teknisk direktør. Han bidrager med mere end 20 års erfaring inden for ledelse og forretningsudvikling i nedriverbranchen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

– I et par år er der blevet knoklet for at strømline processer, implementere nye it-systemer og ansætte dygtige folk i administrationen. Målet er at løfte vores kvalitet og effektivitet i hele processen fra tilbudsgivning til opgaveløsning. Det har været nødvendigt at investere både tid og penge for at geare virksomheden til at håndtere større og vanskeligere nedrivningsopgaver. Det glæder mig, at anstrengelserne er medvirkende årsag til at tiltrække en stærk profil som Jeppe Bille-Hansen til vores team. Han får blandt andet til opgave at optimere og kvalitetssikre vores organisation og forretningsgange yderligere, forklarer direktør Mark Bergmann.

Til gengæld glæder Jeppe Bille-Hansen sig over muligheden for at blive en del af selskabet på et interessant tidspunkt, hvor væksten kalder på hans erfaringer med ledelse, da han brænder for mennesker, relationer og arbejdsmiljø.

– Personligt er det en stor mulighed for mig at indtræde som teknisk direktør og komme tættere på beslutningerne. Jeg ser et stort forretningspotentiale i den måde, som Bergmann Gruppen er organiseret på og tilgangen til strategiarbejde og implementering af samme. Firmaet har formået at ansætte de rette folk og bruge deres ressourcer rigtigt i forbindelse med en fuld digitalisering og implementering af it-systemer, der spiller og bidrager til en væsentlig effektivisering af forretningen. Det har gjort indtryk på mig, at der er et så godt overblik over opgaver og økonomi med statistik på alt fra tilbud, bogholderi til projektstyring, siger teknisk direktør Jeppe Bille-Hansen.

Regnskab vidner om fremgang

Optimeringen af it-systemerne i kombination med de rette folk har gjort det muligt at gå fra at afgive cirka 70 til 700 tilbud om året, og det ses også på ordretilgangen og resultatet i det forgangne år.

Bergmann Gruppen har netop aflagt regnskab for 2021, og det viser, at selskabet har løftet omsætningen fra 25 millioner kroner og et overskud før skat på knap 800.000 kroner i 2020 til en omsætning i 2021 på 46 millioner kroner og et overskud før skat på to millioner kroner.

– Regnskabet viser med al tydelighed, at tiden er helt rigtig til at ansætte Jeppe som teknisk direktør for at sikre, at vi fortsat har en god og sund organisation på vores vækstrejse. Han er god til detaljerne og har brugt den første tid på at gøre klar til ISO-certificering for at ensarte og kvalitetssikre vores processer. Det har frigjort ressourcer til, at jeg kan koncentrere mig om at hente opgaverne hjem. Derfor er vi netop gået i gang med den hidtil største opgave, hvor vi skal nedrive facaderne på syv blokke på Bellahøj – Afd. 40 i Brønshøj til en ordresum på cirka 20 millioner kroner. Sammen med ejendomsudvikler og totalentreprenør Casa har vi skrevet kontrakt om den omfattende renovering, der vil stå på hen over de næste fire år, fortæller Mark Bergmann.

Bergmann Gruppen stiler mod at ramme en omsætning tæt på 60-70 millioner kroner i 2022 og konsolidere sig ved at skabe yderligere vækst på top- og bundlinjen.