Bygma åbner flagskibsbutik i København

Bygma har åbnet sin nye flagskibsbutik og logistikcenter på på Oliehavnsbroen i København. Det markerer starten på en vækstrejse.

Bygma åbner flagskibsbutik i København. Foto: PR.
Bygma åbner flagskibsbutik i København. Foto: PR.

Byggeriet står færdigt, og i går slog Bygma dørene op til sin nye store forretning og logistikcenter Bygma København.

Tæt på 2.000 kunder og øvrige gæster deltog i indvielsen på Oliehavnsbroen, skriver byggematerialeleverandøren i en pressemeddelelse.

– Bygma København er Bygma-koncernens største afhenter-forretning og har et kæmpe stort udvalg af professionelle og bæredygtige byggematerialer i et centralt område af København, hvor der i disse år bygges massivt. Vores sortiment er primært målrettet de professionelle kunder. Vi har blandt andet et stort udvalg af klimavenlige produkter under “Det Grønne Valg” og alt træ på lageret er enten FSC- eller PEFC-certificeret, siger Bygma Københavns direktør Jan Holck.

– En af de helt store fordele ved Bygma København er at alle bygninger er overdækkede og sammenhængende, så man kan gå i tørvejr fra man går ind ad hovedindgangen og til den yderste af vores haller. Alt her er nyt, og der er investeret i state of the art inden for både udstyr og indretning. For eksempel kan vores eldrevne trucks løfte helt op til otte meter i højden, ligesom reoler og inventar er indrettet, så det er nemt for kunderne, udtaler han.

Bygma åbner flagskibsbutik i København. Foto: PR.
Bygma åbner flagskibsbutik i København. Foto: PR.

Bygma Gruppen beskæftiger cirka 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 milliarder kroner.

– Med mange medarbejdere her ved åbningen har vi skabt et stærkt hold til at bemande vores afdelinger inden for logistik, salgskontor, butik og ekspedition. Bygma København er startet på en vækstrejse; vi har oplevet stor tilgang af kunder allerede inden åbningen, og vi regner med at ansætte tæt på dobbelt så mange medarbejdere over de kommende år, slutter Jan Holck.