Cadeler rykker ind på Kalvebod Brygge. Foto: PR.
Cadeler rykker ind på Kalvebod Brygge. Foto: PR.

Castellum har lukket sin største risiko i porteføljen, og er tilbage på en gennemsnitlig tomgangsprocent på 5,68 procent. Ejendomsselskabet byder således Cadeler velkommen på Kalvebod Brygge primo 2024, oplyses det i en pressemeddelelse.

Cadeler beskæftiger sig med transport, installation og vedligeholdelse af havvindmøller.

– Cadeler er en virksomhed i konstant udvikling, og i takt med antallet af vores medarbejdere stiger, stiger vores behov også for bedre faciliteter, der samtidig imødekommer vores fremtidige behov, siger Mikkel Gleerup, administrerende direktør hos Cadeler.

– Vi har været i dialog med Castellum igennem hele forløbet, som har sørget for at indfri de krav vi har haft til lokation såvel som lokaler og faciliteter. Vi ser derfor meget frem til at flytte ind i det nye lokaler i 2024.

Castellum glæder sig ligeledes til samarbejdet.

– Jeg og hele Asset Management- og Driftsteamet glæder os utroligt meget til at byde Cadeler velkommen. Jeg er utroligt stolt af, at vi har så dygtige og kompetente medarbejdere hos Castellum. Vores Senior Asset Manager, Peter Jørgensen, har ikke blot formået at udleje ejendommen, men han har i samarbejde med CBRE, fundet en lejer, som vi deler værdier med, udtaler Bettina Lange.

Selvom der er lidt tid til, at Cadeler flytter ind, betyder det ikke, at arbejdet kommer til at stå stille.

– I den mellemliggende periode ombygges ejendommen af Castellum til Cadelers behov. Vi har et stort fokus på at genbruge så mange materialer, som muligt med ejendommens alder, beskaffenhed og Cadelers ønsker taget i betragtning udtaler Castellums Projektchef, Henrik Dann.

Cadeler rykker ind i et lejemål, hvor Genmap har haft adresse gennem en årrække.

– Vi har i flere år arbejdet med ejendommen og med mange forskellige scenarier, siden Genmab indgik aftale med NCC om opførelse af et nyt og større domicil i Valby, udtaler Castellums Senior Asset Manager, Peter Jørgensen.

Castellum flytter selv til Havneholmen i 2023 med udsigt til Cadelers nye domicil på den anden side af vandet. Castellum ejer ejendommene på Kalvebod Brygge 39-41, 43 og 45.