CEJ skal administrere Papirøen

Snart flytter de første beboere inde i deres nye lejligheder på Papirøen i København. CEJ Ejendomsadministration skal administrere øen.

CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.
CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.

CEJ Ejendomsadministration er blevet valgt som ejendomsadministrator for Papirøen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Cobe står bag helhedsplanen for udviklingsområdet midt i København.

NCC er i fuld gang med byggeriet af de 40.000 kvadratmeter, der opføres af Udviklingsselskabet CØ P/S.

Bag udviklingsselskabet står Danica Ejendomsselskab (50 procent), Unionkul Ejendomme (37,5 procent) og Nordkranen (12,5 procent).

Papirøen kommer til at rumme 150 ejerboliger, 84 almene boliger, vandkulturhus, internationalt hotel og en madhal.

CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.
CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.

– Med valget af CEJ er vi endnu engang blevet bekræftet i – og anerkendt for – vores høje kvalitet, og vi ser frem til at servicere de første 61 lejlighedsejere, som får nøgler her den 17. juli, udtaler afdelingsleder for Foreninger i CEJ, Per Holm.

Papirøen er placeret på den nye akse i København, hvor den klassiske del af byen bliver forbundet med alle de nye tilbud, indenfor både gastronomi og kultur på Holmen og Refshaleøen.

LÆS OGSÅ: BOLIGPROJEKTER PÅ AMAGER ER GODKENDT

Papirøen har ifølge CEJ allerede taget positionen som “Københavns nye, eksklusive, urbane åndehul, omkranset af vand, på inderhavnens bedste beliggenhed”.

– Og det kræver naturligvis ejendomsadministration i topklasse, udtaler Per Holm.

CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.
CEJ skal administrere Papirøen. Foto: Dragør Luftfoto.

Formelt hedder øen Christiansholm, men i folkemunde kaldes den Papirøen.

Først for få år siden blev øen tilgængelig for almindelige københavnere, og især øens midlertidige madmarked blev en stor succes. I godt 300 år var øen et lukket område – skiftevist ejet af staten, søværnet, industrien og havnen.

De sidste boliger i udviklingsområdet forventes færdige i løbet af 2024. Størstedelen af de nye boliger kommer til at ligge oven på en række nye, moderne haller.

På øens nordlige og sydlige side opføres Operahusene og Kanalhusene, der er mindre rækkehuse på to til tre etager med udsigt til henholdsvis Operaparken og havnekanalen Trangraven. 

Boligtyperne bliver varierede med kanalhuse og loftlejligheder samt både små boliger, almene boliger og store boliger i flere planer.

Om CEJ

CEJ er en af Danmarks største private ejendomsadministrationsselskaber med kontorer i både København og Aarhus.

Selskabet er ejet af den danske fond C. E. Jensens Fond og har en portefølje på mere end 1.600 ejendomme, som hovedsageligt ejes af foreninger, professionelle ejendomsinvestorer og pensionsselskaber. CEJ har i dag over 225 medarbejdere.

Kilde: CEJ Ejendomsadministration.