Danmarks dyreste lejlighed til salg for 37,5 millioner

Danmarks aktuelt dyreste lejlighed ligger i The Silo i Nordhavn i København. Den er til salg hos EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn.

Privat tagterrasse på 60 kvadratmeter, elevator direkte op i boligen og consierge-service til at gøre livet nemmere.

Det er noget af det, der følger med den vilde penthouselejlighed i prestigebyggeriet The Silo i vandkantsbydelen Nordhavn, som i øjeblikket er landets dyreste lejlighed til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.

Udbudsprisen, der sikrer liebhaverboligen førstepladsen på ejerlejlighedsmarkedet, lyder på intet mindre end 37,5 millioner kroner. Kvadratmeterprisen på den 264 kvadratmeter store bolig lander dermed på mere end 140.000 kroner.

Penthouselejligheden har i alt fem værelser fordelt på to etager med uhindret udsigt til havet udenfor den københavnske bydel – og så følger der desuden en række fordele med at bo i den eksklusive ejendom ifølge salgsmaterialet hos den lokale mægler EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn:

Deriblandt privat parkering, adgang til bygningens fitnesscenter, kajakker til fri afbenyttelse, renseriservice og mulighed for at få en privat servering i din nye lejlighed eller på tagterrassen fra ejendommens restaurant; The Silo.

LÆS OGSÅ: HER ER DANMARKS DYRESTE OG BILLIGSTE VEJE

The Silo i Nordhavn blev i 2007 opført af Klaus Kastbjerg. Boligejendommen er tegnet af Cobe.
The Silo i Nordhavn blev i 2007 opført af Klaus Kastbjerg. Boligejendommen er tegnet af Cobe.

Lejligheden er sat til salg hos EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn. Mægleren oplyser, at sælger har gen­nem­renove­ret lejligheden i 2020/21.

“Lejligheden er gjort klar til at lys og musik kan styres af indbyggede Ipads i væggene og der er fuld gulvvarme i hele lejligheden”, lyder det i salgsopstillingen.

Aktuelt ejes ejerlejligheden af direktør i GN Hearing, direktør for GN Hearing og forhenværende direktør for LEO Pharma, Gitte Pugholm Aabo. Hun købte i november 2020 lejligheden for 29 millioner kroner.

Kan slå historisk prisrekord

Ikke nok med, at lejligheden i Nordhavn er den dyreste på markedet lige nu, så kan den også gå hen og slå en historisk prisrekord, hvis den bliver solgt for et beløb i nærheden af udbudsprisen.

De lejlighedshandler, der lige nu holder rekorden, indbragte nemlig ifølge Boliga 32,5 millioner kroner stykket – altså et godt nøk under prisen på 37,5 millioner kroner for penthouselejligheden i The Silo.

Alle de rekordstore handler gik igennem sidste år, hvor tre ejerlejligheder rundt omkring i København blev solgt for samme store millionbeløb.

Danmarks aktuelt næstdyreste lejlighed ligger i Tuborg Strandpark og er til salg hos Home for 33 millioner kroner, mens den tredjedyreste lejlighed ligger på Stockholmsgade på Østerbro og er til salg hos Ivan Eltoft Nielsen for 32 millioner kroner.

Se landets dyreste lejlighed til salg her.