Domino’s. Foto: PR.
Domino’s. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Domino’s ekspanderer og åbner flere nye butikker i Danmark. EDC Poul Erik Bech har i den seneste tid fundet tre nye lejemål til dem og to mere er lige om hjørnet. Desuden er mange flere på vej fremover, da Domino’s vil gå fra de nuværende 25 butikker til at åbne op imod 150 pizzeriaer i Danmark i år 2030. Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

Pizzakæden gik i marts 2019 konkurs, efter at “Operation X” afslørede omfattende fusk med fødevarer. Siden er nye ejere trådt til, da Domino’s Pizza Enterprises verdens største franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza overtog rettigheder til brandet. De har eksklusive rettigheder til brandet og restauranterne i Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland, hvor de driver over 3.200 butikker med over 88.000 ansatte.

– Det har været en spændende udfordring at komme til Danmark og være med til at genopbygge forretningen og Domino’s image. De ting der skete med Domino’s skete før, vi købte kæden, udtaler Kellie Taylor fra Australien, der er landechef i Domino’s Pizza Danmark, i meddelelsen.

Philip Espersen, der er Head of Store Development i Domino’s Pizza Danmark, fortæller, at pizzakæden overtog 16 lejemål fra det tidligere Domino’s i Danmark. De blev gennemrenoveret og genåbnet, så kæden nu har 25 danske butikker. Men der skal altså tilføjes mange flere.

– Vi har derfor et tæt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, der hjælper os med at finde egnede lokationer, som lever op til vores stringente koncept for vores butikker, hvor der skal være plads til kunder og en samlet medarbejderstab på mindst 30 medarbejdere per butik, udtaler Philip Espersen.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vi er dybt tilfredse med. Vi har en rigtig fin dialog med Steffen Falch i København, som hjælper os. Udover at finde egnede lokationer, så henviser han også til EDC-kollegaer i for eksempel Jacob Lunding i Hillerød og Frank Heskjær i Aarhus, så EDC’s landsdækkende netværk fungerer rigtig godt for en virksomhed som os, der har store vækstambitioner, udtaler han videre.

Steffen Falch, erhvervsrådgiver, EDC Erhverv Poul Erik Bech København, fortæller, at Domino’s har meget specifikke krav til størrelse, indretning og lokation.

– Vi har indtil videre hjulpet dem med at finde lejemål Ørestaden, Hillerød Øst og Birkerød. Desuden er vi tæt på at lande nye lejeaftaler i Frederikssund og København, udtaler Steffen Falch.