RealMæglerne Næstved by Bülow. Foto: PR.
RealMæglerne Næstved by Bülow. Foto: PR.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Ejendomsmæglerbutikken hos Tina Bülow i Næstved går efter de klimabevidste kunder med en række tiltag. Her er handlen er papirløs, der underskrives med digital signatur, og selv Til salg-skiltene er bæredygtige. Det skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg har det sådan, at enten gør man det helt, eller også gør man det ikke. Derfor er alle bolighandler hos os Grøn Bolighandel. For os er fremtiden grøn, og den opgave skal vi løse i fællesskab med kunderne. Desuden er en grøn bolighandel jo mindst lige så effektiv og gennemsigtig som en traditionel bolighandel, så hvorfor ikke vælge dét, lyder det fra Tina Bülow, der er partner og ejer RealMæglerne Næstved by Bülow.

Annonceringen er også 100 procent digital. Der er alligevel også rigeligt med dokumentation, der viser, at effekten af digital annoncering er størst.

– Vi har kunder, der specifikt vælger os, fordi vi deler de samme værdier med omtanke for klimaet; at ejerboligmarkedet via boligsalget kan skubbe til en grøn udvikling, og uden at gå på kompromis med formålet, nemlig at boligen bliver solgt hurtigt, til den rigtige pris og den rigtige køber, mener Tina Bülow.

Alle salgsemner på RealMæglerne.dk har en klimaberegner, der med udgangspunkt i data fra Energimærket viser mulighederne for energioptimering af boligen, og hvornår det kan forventes, at forbedringen er tjent hjem i form af energibesparelser. Beregneren visualiserer den CO2-reduktion, som det medfører, når energiforbruget sænkes i boligen.