Ejendomsmæglerforretninger bliver nu dækket af grøn strøm

NRGi og Nykredit Mægler har indgået en aftale, der sikrer, at strømforbruget i 330 mæglerforretninger på tværs af landet nu dækkes af dansk vindkraft.

Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig, Estate og &Living, har via energi- og rådgivningskoncernen NRGi købt en andel af en vindmølle ved Tagmarken i Thisted. Aftalen sikrer, at strømforbruget i de samlet 330 ejendomsmæglerforretninger, nu bliver dækket af grøn energi. Det skriver Nybolig i en pressemeddelelse.

– De økonomisk usikre tider med høj inflation og krig i Europa ændrer ikke ved, at den grønne omstilling er en udfordring, vi skal tage alvorligt. Og som landets største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder mener vi faktisk, at vi har en særlig forpligtelse til at bidrage til et grønnere samfund, udtaler Henning Forsberg, direktør i Nykredit Mægler.

Stigende energipriser, høj inflation og et øget fokus på at reducere CO2-aftrykket har i de senere år fået flere og flere virksomheder til at investere i den grønne omstilling.

Det mærker man også hos NRGi, som arbejder målrettet med at accelerere den grønne omstilling. Her er man glade for samarbejdet med Nykredit Mægler.

– Selvom det kan lyde klichéfyldt, så er den grønne omstilling noget, vi er fælles om, og her er partnerskaber et afgørende værktøj for at accelerere processen, udtaler Jakob Bundgaard, administrerende direktør for NRGi Renewables.

– Det er enormt meningsfuldt for os, at vi kan være med til at levere strøm fra dansk vindkraft til Nybolig, Estate og &Living. Og forhåbentlig vil det inspirere andre til at gøre det samme.

Om Nykredit Mægler og NRGi

Som hovedkontor for Nybolig, Estate og &Living er Nykredit Mægler Danmarks største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder, og repræsenterer mere end 1.400 mæglere fordelt på 330 mæglerforretninger på landsplan.

NRGi er en landsdækkende energi- og rådgivningskoncern og består af 1.500 medarbejdere, som med stærke kompetencer inden for energi, infrastruktur og det byggede miljø er med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark.

Kilde: Nykredit Mægler og NRGi.