Flügger sælger Fiona Walldesign til svenske Tapetterminalen

Flügger Group sælger Fiona Walldesign til det svenske tapetfirma Tapetterminalen. Flüggers kunder kan fortsat købe tapet fra Fiona i kædens butikker.

Flügger sælger Fiona Walldesign til svenske Tapetterminalen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ifølge Lucas Eichild, der er Senior Vice President for Corporate Development i Flügger, er aftalen god for både Flügger, Tapeterminalen og kunderne.

– Vores kunder kan stadig købe Fionas kvalitetstapet hos Flügger, mens vi kan styrke Flüggers fokus på kerneforretningen. Samtidig får Tapetterminalen adgang til et stærkt og traditionsrigt nordisk brand. Vi ser frem til et endnu tættere og frugtbart samarbejde fremover til gavn for vores kunder, udtaler han.

Tapetterminalen ligger tæt på Flüggers svenske fabrikker og beskrives som “en ledende distributør af tapeter i Sverige”. Virksomheden overtager Flüggers nuværende tapetlager samt alle varemærkeretigheder til Fiona Walldesign. De vil også forsyne Flüggers butikker med Fiona-tapeter efter overdragelsen, oplyses det.

– Vi er glade for at udvide vores forretning i Norden og få adgang til et så stærkt brand gennem opkøbet af Fiona Walldesign. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Flügger for at levere de bedste tapetløsninger til kunderne, udtaler Claes Åke Gimmersta, ejer og administrerende direktør for Tapetterminalen.

Salget påvirker ikke Flüggers finansielle forventninger till regnskabsåret 2022/23, oplyses det i meddelelsen.