Ejendommen på Rolundvej 11-21 i Odense er sat til salg for 78 millioner kroner. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense.
Ejendommen på Rolundvej 11-21 i Odense er sat til salg for 78 millioner kroner. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense skal formidle salget af en ejendom med mulighed for detail, kontor og lager for 78 millioner kroner.

Ejendommen består af to bygninger på Rolundvej 11-21 i Odense. Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Vi har at gøre med en yderst spændende erhvervsejendom, der foruden sit store areal på hele 9.427 kvadratmeter etageareal og grundareal på 21.637 kvadratmeter, imponerer med sin moderne stil og velholdte faciliteter, udtaler Mikkel Ørbech, Partner, EDC Poul Erik Bech Erhverv.

– Der er også et stort befæstet udenomsareal med talrige parkeringspladser. Kombineret med sine mange fuldendte løsninger er ejendommen en yderst interessant investorcase.

Indehaverne er ejendommen er søstrene Dorthe Kabat Johansen og Lene Johansen, som har overtaget den fra deres far.

– De føler, at det er det rette tidspunkt at afhænde ejendommen. Det er en spændende investeringscase med meget lav tomgang, der kun mangler udlejning af et kontorareal på 350 kvadratmeter og et mindre lagerareal på cirka 100 kvadratmeter. De resterende 8.977 kvadratmeter er således allerede udlejet, og det er vel at mærke til meget stabile og solide lejere, der selv har lavet store investeringer i deres respektive lejemål, siger Mikkel Ørbech.

Den nuværende lejer i den ene bygning er den landsdækkende bilforhandlerkæde Terminalen. Den anden bygning er udlejet til virksomheder som B&R Industrial Automation, Auktionshuset, Danske Daginstitutioner, Compu Care, Carl Ras og Dencon.

Mikkel Ørbech påpeger, at ejendommen har en fremtrædende placering med høj synlighed fra flere indfaldsveje samt den fynske motorvej.

– Desuden er den beliggende i et af Odenses mest attraktive erhvervsområder med virksomheder som Tesla, Blue Ocean Robotics, Iveco og mange flere. Der er derfor en stor aktivitet i området og grobund for vækst og udvikling.