Gammel herregård i Horsens gøres klar til hotelgæster

Comwell Bygholm Park i Horsens er åbent for bookinger til overnatninger, møder og konferencer, og i dag blev nøglen officielt overdraget fra Calum, der ejer bygningen, til Comwell Hotels.

Hoteldirektør Frederik Jelstrup fra overtager nøglen til Comwell Bygholm Park i Horsens fra Cato Barslund, administrerende direktør i Calum. Foto: PR.
Hoteldirektør Frederik Jelstrup fra overtager nøglen til Comwell Bygholm Park i Horsens fra Cato Barslund, administrerende direktør i Calum. Foto: PR.

Comwell Hotels er i gang med at indtage den gamle herregård i Bygholm Park, der går helt tilbage til 1313. Hotellet får snart helt nyt indgangsparti, en åben reception og et lobbyområde med bar og udsigt til parken. Desuden får hotellets værelser og restaurant en massiv opgradering. I dag modtog hoteldirektør Frederik Jelstrup nøglerne fra Cato Barslund, administrerende direktør i Calum, der ejer bygningen, fremgår det af en pressemeddelelse fra Comwell Hotels.

– Vi kender allerede hinanden særdeles godt fra vores partnerskab omkring Comwell Aalborg. Comwell har præcis det mod og den viden, der skal til for at skabe et hotel, der giver stor værdi for de lokale og gæster fra hele landet, udtaler Cato Barslund i meddelelsen.

Hoteldirektør på Comwell Bygholm Park, Frederik Jelstrup, der har været en del af hotelkæden i over 20 år. Senest har han været hoteldirektør på Comwell Kellers Park i Vejle.

– Vi forbliver åbne under hele renoveringsperioden, og moderniserer i etaper under stor hensyntagen til vores gæster. Jeg glæder mig også til at se en masse lokale – for eksempel i vores Co-Work-område, hvor man kan slå sig ned for at arbejde kvit og frit – endda uden ellers at være gæst på hotellet, lyder det fra hoteldirektøren

Hotel Comwell Bygholm Park i Horsens. Foto: PR.
Hotel Comwell Bygholm Park i Horsens. Foto: PR.

Comwell har et ønske om at blive en integreret del af den østjyske vækstby, understreger Frederik Jelstrup.

– Vi har for eksempel indgået en sponsoraftale med AC Horsens for at være med til at støtte op om fodboldklubbens gode værdier og blive en del af netværket omkring klubben.

Parken skal ind på hotellet

Som på alle andre Comwell-hoteller skal gæsterne på Comwell Bygholm Park tydeligt kunne mærke, at der findes en rød tråd til kædens øvrige hoteller. Men samtidig bevares den unikke bygnings stil og historie.

– Vi kommer til at arbejde med et klassisk udtryk, skandinaviske møbler og et snert af noget internationalt. Men det skal også kunne mærkes, at man er på en herregård. Det bliver de helt perfekte rammer til livets store fester, konferencer eller til en get-away med partneren, lyder det fra Frederik Jelstrup, der også fortæller, at den omgivende park kommer til at spille en stor rolle:

Comwell Bygholm Park, der – udover at ligge 10 minutters gang fra Horsens centrum – også nemt kan nås fra både Trekantområdet og Aarhus, forventes at stå færdigrenoveret efter sommeren 2023.

Fakta om Comwell Bygholm Park

  • Antal værelser: 142
  • Antal mødelokaler: 17
  • Maksimal konferencekapacitet: 600
  • 300 gratis parkeringspladser
  • Fire ladestandere etableres (kan benyttes mod betaling)