Gammelt rådhus i Bogense er sat til salg

Det tidligere rådhus på Sankt Annagade i Bogense er blevet sat til salg for 2,5 millioner kroner hos EDC Bogense.

I Bogense er en villa på Sankt Annagade 4 for tre dage siden blevet sat til salg for 2,5 millioner kroner.

Den har et boligareal på 275 kvadratmeter, og så har den en fortid som rådhus.

Det skriver EDC Bogense, som har villaen til salg, i salgsopstillingen.

Det er over 100 år siden, at bygningen fra 1847 dannede ramme om byrådsmøder, og ejendommen ejes ifølge tinglysningen af den lokale kunstner Malene Hammershøj Anicka.

Hun købte ejendommen for 1,2 millioner kroner i sommeren 2013, hvor købesummen omfattede “beløb til arv/gave”.

“Den tidligere byrådssal har fået nyt liv som et inspirerende kunst­ner­værk­sted, der formidler ejendommens kreative ånd og understreger boligens unikke karakter. I underetagen finder du desuden et nyrenoveret atelier samt en lejlighed, der i dag benyttes til ferieudlejning”, skriver EDC Bogense i salgsopstillingen.

Læs også: Så meget voksede de danske kommuner i 2023

Ejendommen ligger på en 386 kvadratmeter stor grund. Samlet har villaen et areal på 475 kvadratmeter, hvoraf 200 kvadratmeter er registreret som erhvervsareal. Det hele er fordelt på tre etager.

“Indenfor mødes du, som det første, af en helt fantastisk hall med en storslået bred trappe, der fører op til boligen på første sal. Her bydes du blandt andet velkommen af et nyere, lækkert køkken og skøn stue med flot plankegulv, hvor de høje lofter og det naturlige lys tilsammen skaber en indbydende atmosfære”, skriver EDC Bogense i salgsopstillingen.

Mægleren skriver desuden, at flere kongelige gennem tiderne har besøgt ejendommen.