Direktør hos GPP Arkitekter, Søren Madsen (til venstre), og markeds- og udviklingschef Lars Sønderskov. Foto: PR.
Direktør hos GPP Arkitekter, Søren Madsen (til venstre), og markeds- og udviklingschef Lars Sønderskov. Foto: PR.

GPP Arkitekter oplyser i en pressemeddelelse, at arkitekt Lars Sønderskov nu træder ind i ejerkredsen.

Gennem de seneste 20 måneder har varetaget rollen som markeds- og udviklingschef hos GPP Arkitekter.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at træde ind i en veldrevet virksomhed med gode arkitektoniske værdier og et stærkt team. Jeg sætter stor pris på holdånden i GPP. Det er tydeligt at mærke, hvordan arkitektoniske ambitioner, vilje til at lykkes og et stærkt fagligt fællesskab går op i en højere enhed, udtaler Lars Sønderskov.

48-årige Lars Sønderskov er uddannet på arkitektskolen i Aarhus i 2002, og han har haft nøgleroller hos flere aarhusianske tegnestuer. Desuden har han otte års erfaring som selvstændig ejer og leder af det tidligere Lumo Arkitekter.

– Lars blev en del af GPP for at styrke nærheden til vores mange loyale bygherrer og samarbejdspartnere. Og det viste sig hurtigt, at han med sine stærke arkitektfaglige kvalifikationer og forståelse for bygherrernes behov, var den rette profil for både GPP og vores samarbejdspartnere, udtaler direktør Søren Madsen fra GPP Arkitekter.

GPP Arkitekter oplever stigende efterspørgsel fra både private udviklere og offentlige bygherrer som konsekvens af, at der løbende kommer nye krav og regler til byggeriet.

– Vi har et meget stærkt og alsidigt team, der har været sammen længe og det afspejles i den høje kvalitet, som hver dag leveres. Nu ser vi frem til byde Lars velkommen i ejerkredsen og vi er sikre på, at hans bidrag vil styrke GPP Arkitekters vision om at skabe vedkommende arkitektur af høj kvalitet, hvor mennesker trives og samfundet udvikles i en bæredygtig retning, oplyser Søren Madsen.