Hybrid mellem lejebolig og hotel åbner i Ørestad

I april 2024 åbner Noli Residences med 193 lejeboliger i UN17 Village Ørestad. Konceptet er en hybrid mellem hotel og lejeboliger.

Det fleksible lejeboligkoncept Noli Studios har haft succes i Finland, og nu slår de snart dørene op for små, moderne “flyt-ind-når-du-vil”-lejligheder i Ørestad. Det fremgår af en pressemeddelese fra Nrep.

Noli står for Nordic Living, og konceptet henvender sig især til unge, nyuddannede singler eller par, der har brug for at leje en bolig på mere fleksibel basis end normalt. Jo længere tid, man har tænkt sig at bo der, jo lavere er huslejen.

Ud over en lejlighed får man adgang til en række fællesarealer som mødelokaler, selvbetjeningscafé, fælles køkken og tagterrasse, ligesom man kan låne cykler og tilkøbe rengøring eller egen parkeringsplads.

– Vi er meget glade for at kunne videreføre Noli-konceptet i Danmark. Vores erfaringer fra Finland viser, at der hurtigt opstår et særligt naboskab blandt beboerne, der ofte er samme sted i livet – og vi har endda haft lejere, der er vendt tilbage efter at have boet andre steder, fordi de savnede fællesskabet, siger Andreas Proschowsky, strategichef hos Noli Residences, der er en del af Nrep.

Det fleksible lejeboligkoncept Noli Studios åbner i Ørestad i april 2024. Foto: PR.
Det fleksible lejeboligkoncept Noli Studios åbner i Ørestad i april 2024. Foto: PR.

De 193 lejeboliger ligger i byggeriet UN17 Village, som Nrep har udviklet i samarbejde med Lendager, Sweco, Artelia og Spacemaker.

Lejlighederne varierer i størrelse fra 39-58 kvadratmeter, og lejen starter på 9.300 kroner om måneden for en studiolejlighed i ni måneder. Dertil kommer seks lejligheder i stueetagen, som alle beboerne i UN17 Village kan leje til deres gæster.

I alt omfatter UN17 Village fem bygninger med samlet 585 boliger.

Fakta

Noli Residences kan byde de første beboere velkommen den 1. april 2024, og lejlighederne kan bookes online på noliresidences.dk, ligesom der er mulighed for at få en fysisk fremvisning på Else Alfelts vej 100 i København S.

Kilde: Nrep.