Infrastruktur trækker Patrade til Ørestad. Foto: PR.
Infrastruktur trækker Patrade til Ørestad. Foto: PR.

Patrade flytter den 8. januar 2020 ind i nye lokaler i Ørestad med udsigt til Fields på den anden side af gaden. Pladsen har længe været trang på det nuværende kontor i Ny Vestergade, og med planer om de kommende år at fylde mere på Sjælland har det hos Patrades ledelse haft høj prioritet at finde en ny lokation, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

At valget er faldet på Neroport er langt fra en tilfældighed. Både bygning og placering opfylder mange af de kriterier, Patrade har haft til deres fremtidige adresse, fortæller administrerende direktør Benny B. Laursen i meddelelsen.

– Beliggenheden er en væsentlig faktor, da det har været et ufravigeligt krav, at det skulle være let at komme til både i bil og med offentlig transport, og det har vi i den grad fået her. Vi har metroen lige uden for døren og kort afstand til både motorvej og til Kastrup lufthavn. Og så er der gode parkeringsforhold til de af vores kunder og samarbejdspartnere, der besøger os i bil, udtaler han.

Men også bygningens faciliteter samt lokalernes størrelse og mulighed for indflydelse på fordeling og størrelse på kontorerne har ifølge direktøren haft stor betydning for virksomhedens valg.

– Vi har i 2019 næsten fordoblet antallet af ansatte på vores Københavnerkontor, og det er en udvikling, vi har planer om at fortsætte. Derfor har det også været vigtigt for os at finde et sted med tilstrækkelig plads til at kunne udvide yderligere og selv bestemme indretning. På vores patentside er vi for eksempel på nuværende tidspunkt i fuld færd med en rekrutteringsrunde, som vi forventer ender med ansættelse af to patentkonsulenter samt to yderligere partnerprofiler, udtaler direktøren.

– Efter vi har gennemført et vellykket generationsskifte, hvor vi er gået fra at være en ejerledet virksomhed til at have en – indtil videre – ni-personers partnerkreds, har vi nu en helt anden profil end den, vi tidligere har været kendt for, og det får stor betydning for vores fremtidige måde både at være og drive virksomhed, og det er også indtænkt i vores valg af lokation. Neroport rummer for eksempel rigtigt gode muligheder for afholdelse af forskellige typer møder og større arrangementer, og det får vi brug for, når vi i det nye år blandt andet begynder at afholde vores seminarer, Patrade Lectures, i København på samme måde, som vi indtil nu har gjort det i både Aarhus og Aalborg. Det ser vi meget frem til, afslutter Benny B. Laursen.

Om Patrade

  • Patrade er et af landets førende full-service IPR-konsulenthuse (Intellectual Property Rights).
  • Beskæftiger cirka 70 højtuddannede og højtspecialiserede medarbejdere.
  • Patrade rådgiver inden for alle områder af IPR, fra strategiske overvejelser til registrering og håndhævelse af rettigheder på det fysiske og det digitale marked, nationalt og internationalt.
  • Patrade har hovedsæde i Ceres Plaza i Ceresbyen i Aarhus samt afdelinger i Aalborg og København.
  • Virksomheden udgøres af Patrade A/S og Patrade Legal ApS