Bomidtvest bygger nye rækkehuse på hjørnet af Svinget og Nygade i Skjern. Visualisering: Nodo Arkitekter.
Bomidtvest bygger nye rækkehuse på hjørnet af Svinget og Nygade i Skjern. Visualisering: Nodo Arkitekter.

JCN Boligs nye rækkehussektion skal i totalentreprise bygge 34 rækkehuse på hjørnet af Svinget og Nygade i Skjern for det almene boligselskab Bomidtvest.

Det oplyser byggefirmaet i en presssemeddelelse.

“Projektet i Skjern blev vundet gennem en offentlig udbudsrunde, hvor bygherren valgte JCN Bolig på baggrund af vores ekspertise inden for boligbyggeri og vores tilgang til projektmaterialet”, skriver JCN Bolig.

Læs også: Nye byggegrunde på vej i Vorgod-Barde

Politikerne i Ringkøbing-Skjern Kommune godkendte i sommeren 2023 økonomien i det almene boligprojekt til 75 millioner kroner.

Projektet omfatter sammenlagt 3.360 kvadratmeter boligbyggeri. Der skal bygges 26 tre-værelses boliger på hver især 97 kvadratmeter med en forventet månedlig husleje på 8.050 kroner og otte fire-værelses lejligheder på hver især 105 kvadratmeter med en forventet månedlig husleje på 8.715 kroner.

Boligprojektet er tegnet af Nodo Arkitekter med Niras som ingeniør. Bebyggelsen opføres som rækkehuse i ét plan fordelt på 10 boligstænger på en 16.100 kvadratmeter stor grund. Det forventes, at byggeriet vil tage et års tid.