Norsk selskab køber ejendom i Skjern for 127 millioner

Det norske børsnoterede selskab KMC Properties har købt en erhvervsejendom i Skjern for 127 millioner kroner. Velux har adresse i ejendommen.

Erhvervsmægler Lasse Zinck fra firmaet Halberg & Olsen Erhverv har formidlet salget af en 40.000 kvadratmeter stor ejendom på Bækgårdsvej i Skjern til KMC Properties.

Det skriver erhvervsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

Ejendommen er blevet solgt for 127 millioner kroner, oplyser erhvervsmægleren, som har bistået med salget på vegne af Duras.

– Selvom markedet har været uforudsigeligt, er vi glade for at have gennemført denne transaktion til fordel for begge parter. Det er et bevis på, at der fortsat er efterspørgsel efter store, kvalitets ejendomme som denne, udtaler Lasse Zinck.

Læs også: Erhvervspark i Skjern får plads til flere butikker

Ejendommen er udlejet til Velux, som sidste år indgik en ny 12-årige lejekontrakt. Vinduesproducenten vil derfor fortsætte sin lejeaftale under det nye ejerskab af KMC Properties.

– Egentlig havde vi ikke planlagt et salg, men da vi fik et godt tilbud, slog vi til. Og vi er naturligvis meget tilfredse med, at vi selv i et svært marked er lykkes med at lave en god aftale for både køber og sælger, udtaler direktør Mogens Zinck, Duras.

KMC Properties er et norsk børsnoteret ejendomsselskab, som opkøber industriejendomme på lange lejekontrakter.

Selskabet understreger, at ejendommen i Skjern ligger på en 152.530 kvadratmeter stor grund med udviklingsmuligheder, og der meldes om at afkast på 7,5 procent.