Lalandia udskyder byggeri af nyt badehotel i Søndervig

Lalandia udskyder byggeriet af et nyt badehotel i Søndervig. Fokus er lige nu på byggeriet af nye ferielejligheder, der går som varmt brød.

For et lille års tid siden præsenterede Lalandia planen om et nyt badehotel med 200 værelser i Søndervig.

Dengang forlød det, at det kommende badehotel skulle stå klar i 2025, men nu oplyser administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, over for Finans, at projektet indtil videre er lagt på is.

Selskabet, der er ejet af Parken Sport & Entertainment, vil først prioritere byggeriet af den nye feriebydel, Strandbyen.

– Vi begynder at bygge ferielejlighederne efter sommer og kommer ikke til at begynde med badehotellet, før vi er færdig med ferielejlighederne, siger Jan Harrit til Finans.

Jan Harrit oplyser videre, at hotellet i stedet forventes at åbne i 2028.

Projektet Strandbyen omfatter 141 ferielejligheder, hvoraf de første lejligheder skal stå klar til indflytning i foråret 2025.

Salget blev skudt i gang her i april, og Jan Harrit fortæller til Finans, at over 100 lejligheder allerede er blevet solgt.

Lalandia slog den i juni 2022 dørene op til et nyt feriecenter i Søndervig på et område, der strækker sig over 69.000 kvadratmeter og tæller både badeland og 483 sommerhuse.