København har fået ny bar på toppen af NH Collection Copenhagen

På toppen af det fem-stjernede hotel NH Collection Copenhagen åbner Københavns nye tagterrasse Roof – Bar & Lounge.

København har nu fået en 600 kvadratmeter “rooftop”, som både lokale københavnere og turister kan besøge alle ugens dage. Det kræver dog bordreservation, oplyser NH Collection Copenhagen i en pressemeddelelse.

Roof – Bar & Lounge byder udsigt over byen, og blandt andet kan vartegn som Børsen, Christianborg, Vor Frelser Kirke, Den Sorte Diamant, Marmorkirken og Øresundsbroen spottes fra tagterrassen.

– Vi er stolte af at have skabt en unik rooftop på Christianshavn, og det bliver spændende at følge, hvordan Roof kan bidrage positivt til bylivet og atmosfæren i området og også på det københavnske hotelmarked. Det flotte resultat er skabt i samarbejde med ATP Ejendomme, der har været med til at udvikle den nye rooftop til en byoase i hjertet af København, udtaler Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

LÆS OGSÅ: BARFOD VIL ÅBNE SKJULTE VANDLØB OG ÅER I KØBENHAVN

Der er både loungeområder ude på terrassen under de store parrasoller med plads til 100 gæster, hvor varmelamper kan tændes, så aftenen kan forlænges, samt pladser inde i den overdækkede bar med plads til 35 gæster.

Roof har åbent hver dag fra klokken 12 til frokost, hvor menuen byder på smørrebrød, salater og mange andre delikatesser.

Fra sen eftermiddag og indtil køkkenet lukker tilbydes et lækkert “snack, nibbles & bites”-koncept, bestående af mindre anretninger som blandt andetcroustader med hummer og rogn eller karamaliseret løgcremetærter, der komplimenterer de speciallavede signaturcocktails, som alle er inspireret af og navngivet efter byens tårne og tage.

Åbningstider og bordreservation

Roof – Bar & Lounge er åben hele året søndag til onsdag fra klokken 12 til 22 og torsdag til lørdag fra klokken 12 til 00.

Læs mere om Roof – Bar & Lounge og book bord på www.roofcph.com, eller læs mere om NH Collection Copenhagen på www.nhcollectioncopenhagen.dk.

Kilde: NH Collection Copenhagen.