LE34 i Maribo er flyttet i nye lokaler

LE34 i Maribo er netop flyttet i nye lokaler på C.E. Christiansens Vej. Den 20. juni markeres indflytningen med åbent hus.

Efter 35 år på samme lokation er LE34 i Maribo vokset ud af de gamle rammer og flyttet i nye lokaler på C.E. Christiansens Vej.

Det skriver landinspektørfirmaet i en pressemeddelelse.

– For 35 år siden var kun tre mand på kontoret – i dag er vi ti. Vi var simpelthen nået til et punkt, hvor der ikke længere var plads nok til os på den tidligere lokation, siger Martin Nyvang, landinspektør og afdelingsleder, LE34 i Maribo.

Afdelingen er blandt andet specialiseret i projekter inden for vedvarende energi og har senest færdiggjort en opgave ved Solar Park Rødby Fjord og er nu i gang ved Solar Park Lidsø.

– Samtidig med, at vi har meget fokus på opgaver inden for vedvarende energi flere steder i landet, er vi også et stærkt lokalforankret kontor. Det ændrer sig ikke af, at vi er flyttet, og vi glæder os til at tage imod alle vores kunder og samarbejdspartnere på den nye adresse, siger Martin Nyvang.

Udover mere plads til medarbejderne hos LE34 i Maribo har flytningen blandt andet også gjort det muligt at opgradere afdelingens biler til elbiler.

– På vores gamle adresse havde vi ikke mulighed for at etablere ladestandere, men det kan vi nu, så nu kører vi på ren el. Derudover har vi også etableret en kalibreringsbane til vores udstyr, som vi nu altid selv kan kontrollere og kalibrere lige uden for døren i stedet for at skulle have det gjort ude af huset, siger Martin Nyvang.

Åbent hus

For at markere indflytningen inviteres venner af huset, kunder og forretningsforbindelser til åbent hus torsdag den 20. juni klokken 14-17 på C.E. Christiansens Vej 46B i Maribo.