Lemvigh-Müller får ny salgschef med ansvar for belysning

Rasmus Reinhold er ny salgschef med ansvar for Lemvigh-Müllers salg af belysning til installationsvirksomheder og projekter i hele Danmark.

Der er et stort forretningspotentiale i belysningsmarkedet, hvor der er stigende interesse for energieffektive løsninger. Derfor skruer Lemvigh-Müller op for sin ”lysstyrke” og har i marts ansat Rasmus Reinhold som salgschef med ansvar for virksomhedens salg af belysning til installatører og projekter i hele Danmark. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Til at hjælpe sig med opgaven har han et hold af sælgere samt belysningsteknikere med lang erfaring indenfor beregning og projektering af belysningsløsninger.

– Rasmus skal have fuldt fokus på at forløse det potentiale, vi ser i belysningsmarkedet, hvor den grønne omstilling ruller, siger Kjeld Rimmen Jørgensen, salgsdirektør hos Lemvigh-Müller med ansvar for Projekter, Belysning, Data & Sikring.

– Vi står blandt andet overfor en stor udfasning af konventionelle lysstofrør, og flere og flere virksomheder er blevet opmærksomme på LED-belysning og intelligent belysning som energieffektive løsninger, der kan sænke driftsomkostningerne, siger Kjeld Rimmen Jørgensen.

Rasmus Reinhold er oprindelig uddannet elektriker og el-installatør og kommer med en stærk belysningsfaglig baggrund fra blandt andet Louis Poulsen og Glamox, hvor han har været ansat som belysningskonsulent.