Lille jagthytte ved Videbæk til salg for 15 millioner. Foto: Gravelstone.dk.
Lille jagthytte ved Videbæk til salg for 15 millioner. Foto: Gravelstone.dk.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Som regel følger der masser af kvadratmeter og moderne bekvemmeligheder med, når udbudsprisen for et sommerhus sniger sig op på otte cifre.

Men du får bestemt ikke et væld af værelser og magelige stuer, hvis du køber dette sommerhus i Vestjylland, der lige er kommet til salg for 15 millioner kroner.

Med det prisskilt er hytten til salg for en pris, der ligger 6.458 procent over gennemsnittet for de sommerhuse, der for øjeblikket er til salg i Videbæk.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Feriehuset kan nemlig blot prale af ti boligkvadratmeter – samt et udhus i samme størrelse – men til gengæld får du ikke bare en beliggenhed midt i skoven. Den omkringliggende natur bliver nemlig også din.

Med i udbuddet følger således intet mindre end 60 hektar, der ifølge salgsmaterialet hos mæglerforretningen Gravelstone.dk ligner Klondike i Canada med både slugter, flere søer og nogle steder vildskov.

Huset ligger på Fiskbækvej 6R i Ringkøbing-Skjern Kommune, og her beløber de samlede skatter for sommerhuset sig ifølge Boliga.dks oplysninger til 0 kroner årligt.

Største udbud i landet

Sommerhuset ligger i Fiskbæk Plantage mellem Herning og Ringsted og er med det store naturareal – svarende til omkring 120 fodboldbaner – det ferieboligudbud i landet, hvor du ifølge Boliga.dk får absolut mest udendørs plads.

Det næststørste udbud ligger i Nordjylland ikke langt fra det historiske Svinkløv Badehotel. Her får du en næsten 35,8 hektar kuperet grund i Hingelbjerge med vid udsigt til den omkringliggende natur og skov.

På grunden ligger et sommerhus på 198 kvadratmeter bestående af tre fløje med i alt syv værelser. Ejendommen er til salg for 6,5 millioner kroner.

Se sommerhuset i Fiskbæk Plantage her.