Lindu Ejendomme køber lagerejendom i Lynge

Lindu Ejendomme køber lagerejendom på Vassingerødvej 84 i Lynge i Allerød Kommune af Rose Holm. Ejendommen er bogført til en værdi på 11 millioner kroner.

Anthony Romano, investeringschef i Brunswick. Foto: PR.
Anthony Romano, investeringschef i Brunswick. Foto: PR.

Lindu Ejendomme, der er grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, har købt en 5.200 kvadratmeter stor lagerejendom på Vassingerødvej 84 i Lynge i Allerød Kommune.

Ejendommen er fuld udlejet til sælger, Rose Holm, en leverandør af stålkomponenter til vindindustrien, oplyser ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

– Vi fortsætter med at styrkevores portefølje med endnu en attraktiv ejendom med et stærkt cash flow og potentiale for ESG- forbedringer. Vi ser frem til at udvikle og fremtidssikre Vassingerødvej 84 sammen med lejer og tidligere ejer, udtaler Anthony Romano, investeringschef i Brunswick, i meddelelsen.

LÆS OGSÅ: LINDU EJENDOMME KØBER LOGISTIKEJENDOM

Lindu Ejendomme køber lagerejendom på Vassingerødvej 84 i Lynge i Allerød Kommune. Foto: PR.
Lindu Ejendomme køber lagerejendom på Vassingerødvej 84 i Lynge i Allerød Kommune. Foto: PR.

Ifølge Lindu Ejendomme ligger ejendommen i en “interessant logistik- og industriklynge omgivet af ingeniør- , pharma- og logistikvirksomheder”.

Lindu Ejendomme har i forbindelse med købet af ejendommen udarbejdet en grundig energiscreening, for at identificere hvilke tiltag, der kan forbedre ejendommen. Selskabet er blandt andet klar til at investere i solpaneler, varmepumpe og opgraderinger af LED-belysning.

Lindu har nu opbygget en portefølje bestående af 14 aktiver med et samlet udlejningsareal på omkring 85.000 kvadratmeter.

Prisen på handlen fremgår ikke, men ejendommen er i det seneste regnskab fra selskabet bag bogført til en værdi på godt 11 millioner kroner.