Casa Nord og CEC Group sælger rækkehuse til Nuveen

Cushman & Wakefield | RED har på vegne af Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group Holding solgt 84 rækkehuse til Nuveen.

Cushman & Wakefield | RED har på vegne af Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group Holding solgt fire boligejendomme i henholdsvis Lynge, Trekroner, Solrød og Køge. Den samlede værdi af ejendommene er cirka 250 millioner kroner, og handlen er gennemført som en selskabshandel, skriver Cushman & Wakefield | RED i en pressemeddelelse.

Ejendommene består tilsammen af i alt 84 rækkehuse og med et samlet boligareal på cirka 9.500 kvadratmeter. Den største af ejendommene er Baunebakken 1-46 i Lynge indeholdende 40 plan rækkehuse i ét plan med et samlet areal på 4.000 kvadratmeter. Ejendommene er udviklet og opført af Casa Nord. Det var projektudviklerens fjerde handel i 2022.

– Vi kan godt mærke at markedet har ændret sig igennem 2022, men vi har haft en god proces med Nuveen og deres rådgivere, udtaler direktør Torben Røsler fra Ejendomsselskabet Casa Nord i meddelelsen.

Nuveen er en global ejendomsinvestor med kontor i mere end 30 byer fordelt på tre kontinenter, og dette er ikke deres første opkøb i Danmark. Tidligere i 2022 købte Nuveen et større rækkehusprojekt i Espergærde, og i 2020 købte selskabet 450 studieboliger på Islands Brygge.

– Når man måler lande på for eksempel livskvalitet, bæredygtighed og uddannelse, ligger Danmark fortsat i toppen, og med en positiv demografi og gunstige investeringsvilkår ligger hovedstadsregionen meget på linje med vores “Global Cities”-strategi. På den baggrund har vi også fortsat en stærk tro på ejendomssektoren her, udtaler Oscar Maltesen, Director hos Nuveen Real Estate.