Lindu Ejendomme køber logistikejendom på Avedøre Holme.
Lindu Ejendomme køber logistikejendom på Avedøre Holme.

Lindu Ejendomme, der er grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, har gennem den seneste tid haft stor appetit på logistik- og lagerejendomme i hovedstadsområdet. I slutningen af 2022 overtog selskabet en lagerejendom i Brøndby, og den handel blev fulgt op af købet af naboejendommen i begyndelsen af 2023.

Senest har det nystiftede selskab rettet sigtekornet en anelse mod syd. I en pressemeddelelse oplyser Lindu Ejendomme, at selskabet udvider porteføljen med købet af en en 6.500 kvadratmeter stor logistikejendom i Avedøre Holme. Ejendommen er fuldt udlejet til fødevareimportøren og -distributøren Haugen-Gruppen, oplyses det.

Ejendommen vil nu indgå i Lindu Ejendomme’s ESG-program med henblik på at forbedre ESG-ratingen, oplyses det videre.

– Kanalholmen 37 er en attraktiv ejendom, der er velegnet til last mile logistik med sin indretning og fremragende beliggenhed. Jeg synes, det supplerer vores eksisterende portefølje af last mile logistik og industriejendomme perfekt. Teamet og jeg ser frem til at arbejde sammen med lejeren og udvikle ejendommen yderligere, især med henblik på strategiske ESG-initiativer, udtaler Anthony Romano, Investment Manager at Brunswick.

Ifølge tinglysningen har Lindu Ejendomme måttet punge ud med 46 millioner kroner for ejendommen i erhvervsområdet.

Lindu har nu opbygget en portefølje med 13 ejendomme med et samlet udlejningsareal på omkring 80.000 kvadratmeter.