Magasin sælger ejendom i Odense

Magasin solgt ejendommen Vestergade 26-28 på gågaden i Odense. Den mere end 150 år gamle ejendom har over 3.300 kvadratmeter erhverv.

Magasin har frasolgt ejendommen Vestergade 26-28 i Odense, der er naboejendom til deres stormagasin i byen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordicals, som har formidlet salget.

Køber ønsker i første omgang at være anonym, ligesom både køber og sælger ikke ønsker at oplyse prisen på handlen.

Det fremgår dog, at ejendommen er blevet købt “med henblik på at udnytte ejendommens fulde potentiale”.

– Vi er begejstrede over at have været medvirkende til, at der igen kommer liv, i en af de mest ikoniske ejendomme i bybilledet i Odense. Fra køber blev præsenteret for muligheden, har processen været hurtig og effektiv, hvilket helt klart kan tilskrives køber og sælgers professionelle tilgang til sagen. Vi glæder os til at følge projektet og den udvikling, ejendommen står over for, fortæller Morten Nielsen, der er partner hos Nordicals Odense.

Magasin har solgt ejendommen Vestergade 26-28 i Odense. Foto: Nordicals Odense.
Magasin har solgt ejendommen Vestergade 26-28 i Odense. Foto: Nordicals Odense.

Han tilføjer, at projektsalget vil få betydning for hele området omkring ejendommen:

– Det kommer til at løfte hele området omkring Klingenberg og Pogestræde, fordi passagen mellem Vestergade og Pogestræde bliver gjort mere attraktiv, og det vil generelt bidrage med mere liv, siger Morten Nielsen.

Ejendommen indgik i handlen fra efteråret 2022, hvor Magasin købte sine stormagasiner i København, Lyngby, Aarhus og Odense tilbage af ATP Ejendomme og PensionDanmark. Bygningen, som er opført i 1869, råder over et samlet erhvervsareal på lidt over 3.300 kvadratmeter.