Minigolf indtager City2 i Høje-Taastrup

I efteråret 2020 åbner underholdningsuniverset Cecilie’s med minigolfbane, hyperballbaner og sportsbar i City2 i Høje-Taastrup.

Ifølge DEAS, der administrerer danske butikscentre med i alt 65 millioner besøgende årligt, fylder oplevelsesøkonomi mere og mere i detailhandlen. I Høje-Taastrup er City2 med på bølgen, og hele butikscentrets underetage bliver i de kommende måneder omformet til et nyt underholdningsunivers, der strækker sig over hele 5.800 kvadratmeter.

Bag konceptet står Cecilie’s, som siden 2009 har givet besøgende masser af oplevelser og underholdning i form af minigolf, bowling og jazzaftener.

– I en udfordrende tid er det dejligt at kunne se frem mod lysere tider med en god nyhed, som passer utrolig godt ind i det, kunderne efterspørger omkring “one-stop-shopping”. Netop i City2 har vi pladsen og muligheden for at samle en hel række af underholdningstilbud til kunderne. Det nye plan 1 vil sammen med City2’s øvrige underholdningstilbud give os et kæmpe skridt mod det største udbud inden for underholdning i et shoppingcenter i Danmark, siger Eva Handest, der er kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer City2.

Det nye underholdningsunivers vil blandt andet rumme 18 hyperball baner, der er bowlingbaner i et mere moderne spilunivers. Dertil kommer en minigolfbane, “shuffleboard” og en café.

Den moderne forbruger efterspørger oplevelser kombineret med shopping, hvilket er baggrunden for, at udbuddet af underholdning og bespisning nu udvides i City2, lyder det fra Thomas Lüscher, der er center manager i DEAS.

– Vi ser Cecilie’s nye oplevelsesunivers som et godt supplement til vores eksisterende underholdningstilbud, som biograf og legeplads. Vores populære sommerparker og vinterens skøjtebane viser, at vores kunder efterspørger underholdning, udtaler Thomas Lüscher.

Cecilie’s i City2 åbner efter planen til efteråret 2020, og det bliver første gang, at konceptet åbner i et butikscenter.

– Vi glæder os meget til at slå dørene op i City2. Det bliver helt specielt at opleve den synergieffekt, der er mellem shopping og oplevelser, siger Brian Sanvig, administrerende direktør og ejer af Cecilie’s.

City2 har årligt 4,3 millioner besøgende. Butikscentret er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af DEAS, som er Danmarks største administrator af butikscentre med en portefølje på 18 butikscentre centre fordelt over hele landet.

City2 strækker sig over 63.000 kvadratmeter med 72 butikker og 3.000 parkeringspladser. Butikscentret blev opført i 1974 og senest udvidet i 2014.