Nike åbner ny butik i Fisketorvet

Nike by Fisketorvet åbner i dag i Fisketorvet i København. En butik på 528 kvadratmeter. Fisketorvet er i gang med at udvide.

Nikes produktsortiment flytter nu ind i Fisketorvet. Det sker i dag den 30. november i en 528 kvadratmeter stor butik lige ved hovedindgangen. Det skriver butikscentret i en pressemeddelelse.

Nike by Fisketorvet ejes og drives af Retailors Ltd (FOX Group), Nike Licensing Partner.

– Vi ser utrolig meget frem til at åbne vores anden butik i København. Fisketorvet ligger centralt og skaber gode oplevelser for de besøgende. Det passer perfekt med det, vi ønsker og arbejder for med Nike. Vi ser frem til at byde københavnerne velkommen i en butik, hvor vi har gjort ekstra meget for gøre oplevelsen personlig, udtaler Tomer Czapnik, administrerende direktør hos Nike NSP, i meddelelsen.

Fisketorvet er i gang med et omfattende udviklingsprojekt, der er det største siden etablingen tilbage i år 2000. Resturantområdet vokser fra ti til 35 nye spisesteder, og snart starter arbejdet med at udvide og modernisere områderne, hvor butikkerne ligger i dag.

– Vi er utrolig stolte over at kunne tiltrække så populært et brand som Nike. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde med at gøre centret til en større del af vores besgøendes hverdag frem for kun at være et, hvor man tager hen for at shoppe. Vi glæder os over at kunne tilbyde vores mange besøgende en endnu bedre shopping oplevelse, udtaler Helle García Korndal, der er Head of Commercial Management Denmark i Fisketorvet.

Fisketorvet – Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre. Fisketorvet blev indviet i år 2000 og har i dag et areal 59.000 kvadratmeter. Fisketorvet er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield (URW), som er i gang udvide og udvikle shoppingcentret for 3 milliarder kroner.