Normal åbner i Nykøbing Mors

Normal mere end 380 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland, og snart åbner detailkæde i Nykøbing Mors.

Normal åbnede sin første danske butik i april 2013, og kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år. Snart kommer turen til Nykøbing Mors, hvor en ny butik forventes at åbne i efteråret 2022. Det skriver detailkæden i en pressemeddelelse.

Butikskæden har mere end 4.000 varenumre. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.

– Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i Normal. Faktisk får vi cirka 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken, fortæller Lars Bjerring, der er landechef for Normal i Danmark, i meddelelsen.

Når dørene slås op til en ny butik, afholdes der traditionelt en åbningsfest, og åbningen i Nykøbing Mors bliver ingen undtagelse. Den præcise dato for åbningsfesten i Nykøbing Mors offentliggøres senere på året, oplyser Normal.

Anders Holch Povlsen ejer godt 67 procent af Normal. Ifølge Børsen havde detailkæden alene i Danmark i regnskabsåret 2020/2021 en omsætning på knap 3 milliarder kroner mod en omsætning på 2,3 milliarder kroner året før.

Hvis butikkerne i Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland medregnes var omsætningen i 2020/2021 på 3,7 milliarder kroner mod 2,8 milliarder kroner året før.

Endeligt bød 2020/2021 på et overskud på 275 millioner kroner i butikskæden.