Normal har nu mere end 440 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej. Snart kommer turen til Odense, hvor kæden i foråret 2023 forventes at åbne hele tre butikker. Det skriver detailkæden i en pressemeddelelse.

– Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i Normal. Faktisk får vi cirka 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken, udtaler forklarer Lars Bjerring, dansk landechef i Normal, i meddelelsen.

De præcise datoer for åbningsfesterne i Odense offentliggøres på et senere tidspunkt, skriver Normal.

Normal åbnede sin første danske butik i april 2013, og kæden har allerede mere end 110 danske butikker. I dag består kæden af mere end 440 butikker i 7 lande. Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.

Detailkæden er ejet af Anders Holch Povlsen og har haft kraftig vækst gennem de seneste år på både top- og bundlinje. Kæden havde i 2020/21 en omsætning på 2,96 milliarder kroner mod en omsætning på 2,31 milliarder kroner året før. Overskuddet efter skat lød i 2020/21 på 275 millioner kroner mod et overskud på 158 millioner kroner året før. Til sammenligningen havde kæden en omsætning på 483 millioner kroner og et overskud efter skat på 7 millioner kroner i 2016/17.