Samer Ali Farhat, afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Foto: PR.
Samer Ali Farhat, afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Foto: PR.

Den 3. juli starter Samer Ali Farhat som ny afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde, oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Samer Ali Farhat blev uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi i 2010 og har siden bestredet jobs som byggesagsbehandler i Holbæk kommune, beregner og byggeleder hos Permagreen i Grønland og projektleder hos Hans Jørgensen & Søn Entreprenører.

Han har de seneste 6 år arbejdet hos Bonava, først som byggeleder, senere som projektleder og de seneste tre år som produktionschef og projektchef.

LÆS OGSÅ: DANSK BOLIGBYG FÅR NY PROJEKTLEDER I ROSKILDE

– I min dagligdag er ordentlighed og det at kunne hjælpe andre altid i centrum. Jeg arbejder grundlæggende ud fra, at ”et ord er et ord”, og jeg tilgår alle forhold, jeg bliver mødt af, med stort ejerskab og masser af gå på mod. Mit livssyn er positivt, og jeg er grundlæggende en livsglad person, udtaler Samer Ali Farhat.

Samer Ali Farhat er 40 år og bor i Holbæk sammen med sin kone og to børn. De overvejer i øjeblikket at flytte til Roskilde og er begyndt at kigge på huse. Fritiden bruger han blandt andet på at holde sig i form ved at løbe og gå i fitnesscenter.