Ny ejer vil genoplive plan om stor feriepark på Lolland

Plan om feriepark med en ny lystbådehavn, 200 feriehuse og 50 hotellejligheder ved Dannemare på Lolland genoplives efter rekonstruktion.

Ifølge Lolland-Falsters Folketidende er et rekonstuktionsforslag blevet vedtaget, og dermed pustes der nyt liv i planen om den stor feriepark, Dannemare Village & Marina, på sydkysten nær Dannemare på Lolland.

Selskabet Danemare ApS ejer 230.441 kvadratmeter jord i området, og her er det planen, at der skal etableres en ny lystbådehavn og bygges 200 feriehuse, 50 hotellejligheder samt et hotel med 100 værelser og restauranter.

Anpartsselskabet RSTD Holding, der blev stiftet mellem jul og nytår, køber således selskabet og aktiverne. Bag selskabet står Morten Ole Stampe, og han har ifølge avisen selskabet Plancore Finance med direktør Steen Rye Jeppesen i ryggen.

– Nu skal vi have nogle partnere med. En eller flere operatører og et antal finansieringsfonde, siger Morten Ole Stampe til Lolland-Falsters Folketidende.

Plangrundlaget for projektet er på plads, og parterne forventer de at kunne få en byggetilladelse fra kommunen i løbet af halvandet eller to år. Den kommende feriepark vil muligvis blive udviklet i flere etaper.

Projektet har dog allerede været undervejs i omkring 20 år.