Ny erhvervsrådgiver hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde

Trine Nordahl Mandrup er ansat som ny erhvervsrådgiver hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde. Hun kommer fra en stilling hos Wihlborgs.

Trine Nordahl Mandrup blev ansat i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde per 1. maj 2022. Hun har mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen, hvor hendes primære fokus har været på udlejning af kontor, butik og lager.

Trine Nordahl Mandrup kommer fra en stilling som kundechef i Wihlborgs og har tidligere været ansat som Asset Manager i Castellum og M7. Nu vender vestsjællænderen tilbage til sine gamle græsgange i byen, hvor hun bor. Her skal hun for EDC Erhverv Poul Erik Bech arbejde med udlejningssager og kommissionere nye ejendomme til udlejning.

– Det føles godt at være kommet med ombord hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde. Jeg blev anbefalet til afdelingen af Michael Thodsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i København, hvorefter jeg havde flere samtaler med John Borrisholt her i butikken. Der var god kemi fra begyndelsen, og jeg er allerede faldet godt til. Det er rart at være landet i en stor koncern, hvor der fortsat er et enormt udviklingspotentiale, udtaler Trine Nordahl Mandrup i meddelelsen.

– Jeg er født og opvokset i Vestsjælland og bor i Roskilde i dag. Dertil begyndte jeg min karriere i branchen som mægler med fokus på udlejninger. Det føles godt at være tilbage til mine rødder, hvor jeg kan bruge min erfaring og viden på og om området til forhåbentligt at løfte forretningen yderligere, udtaler hun videre.

Trine Nordahl Mandrup er ansat som et led i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskildes øgede fokus på udlejningsager, hvor hun kommer til med et ekstraordinært kendskab og kompetencer.

– Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang og bidrage positivt til en afdeling, der er i rivende udvikling. Jeg forventer, at vi skaber spændende projekter sammen og bliver ved med at vokse os større med årene. Et godt markedskendskab og et stærkt fællesskab kommer til at blive afgørende i den proces. Mit bidrag bliver en stor erfaring med udlejning af ejendomme på forskellige segmenter og et indgående kendskab til forhold på både lejer- og udlejersiden, siger Trine Nordahl Mandrup.

EDC Poul Erik Bech Roskilde flyttede i begyndelsen af året ind på Støden 9 i Roskilde, hvor både erhvervs- og boligafdelingerne nu sidder sammen i nye, moderne og fælles lokaler.