Ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland

Morten Gram er optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, hvor to erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa drives sammen.

Morten Gram (43) er optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, oplyser erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Han kommer fra et job som formuechef i Danske Bank i Sydjylland og Kolding. Tidligere har han været filialdirektør og erhvervsdirektør, ligeledes i Danske Bank, hvor han har arbejdet i 18 år.

– De sidste 10-15 år har jeg arbejdet med ejendomme, og det synes jeg har været superspændende, så jeg glæder mig til at beskæftige mig med det i endnu højere grad, udtaler den nye partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, Morten Gram.

LÆS OGSÅ: STORT BOLIGPROJEKT I SØNDERBORG ER SAT PÅ PAUSE

– Jeg er glad for at blive optaget i partnerkredsen i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland. Jeg glæder mig til at ‘stå på egne ben’ og være ansvarlig for at udvikle og vækste afdelingen sammen med de to andre dygtige partnere Morten Dahl Rask og Bjørn Borg, udtaler han.

Morten Gram er bosat i Løgumkloster med sin kone Pia og deres to døtre på 17 og 14 år. Udover gerningen som familiefar, er Morten en del af bestyrelsen på den lokale idrætsefterskole, SINE.

Ét fælles erhvervscenter

En ny ejerstruktur i EDC Erhverv Poul Erik Bech betyder, at de to erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa fremover bliver drevet i fællesskab af de tre partnere i EDC Poul Erik Bech Sønderjylland.

LÆS OGSÅ: MARKANT FREMGANG I BEFOLKNINGSTALLET I SØNDERBORG I 2022

– Siden de to sønderjyske erhvervscentre blev til ét stærkt og stort regionalt erhvervscenter under navnet EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, har vi været på udkig efter en kompetent partner. Vi har ønsket at finde en som kan være med til at fortsætte den meget positive udvikling for os i Sønderjylland, udtaler Poul Erik Bech.