VUC Syd sætter ejendomme i i Aabenraa og Tønder til salg

VUC Syd har valgt at sætte to af deres uddannelsesbygninger i Aabenraa og Tønder til salg for 75 millioner kroner. Nordicals skal stå for salgene.

VUC Syds uddannelsesbygninger i Aabenraa og Tønder, der samlet udgør 8.500 kvadratmeter, kommer nu på markedet med.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordicals Sønderjylland, som skal stå for salgene.

De to ejendomme kan enten erhverves hver for sig eller samlet for 75 millioner kroner, oplyser erhvervsmægleren.

– Det er store, spændende og topmoderne ejendomme, og vi ser meget frem til at løse salgsopgaven for VUC Syd, udtaler Hans Peter Poulsen, der er partner og erhvervsmægler hos Nordicals Sønderjylland

– Jeg kan sagtens forestille mig, at begge ejendomme kan bruges til statslige arbejdspladser eller som domicilejendom for en større erhvervsvirksomhed.

På Lavgade 30 centralt i Aabenraa ligger det største uddannelsescenter med et etageareal på godt 5.900 kvadratmeter fordelt på tre etager.

VUC Syd-bygningen på Martin Hammerichsvej 2 i Tønder er sat til salg for 19 millioner kroner. Foto: Nordicals Sønderjylland.
VUC Syd-bygningen på Martin Hammerichsvej 2 i Tønder er sat til salg for 19 millioner kroner. Foto: Nordicals Sønderjylland.

Ejendommen er ombygget og renoveret i 2016-17 og ligger midt i Aabenraa og ganske tæt på gågaden, stationen og byens øvrige uddannelsessteder. Lavgade 30 er sat til salg for 56 millioner kroner.

Den anden uddannelsesbygning, VUC Syd ønsker at afhænde, er Martin Hammerichsvej 2 i Tønder.

Ejendommen er opført i 2016 og har et etageareal på knap 2.600 kvadratmeter fordelt på to etager.

Ejendommen i Campus Tønder-området i den nordlige del af Tønder har en af byens bedste placeringer med fem minutters gang til Tønder Nord Station. VUC Syd-bygningen i Tønder er sat til salg for 19 millioner kroner.