Nye lejligheder på Theklavej i København NV er færdigbygget. Foto: Crescendo.
Nye lejligheder på Theklavej i København NV er færdigbygget. Foto: Crescendo.

Crescendo har fået bygget 31 nye lejligheder i en fem etager høj ejendom på Theklavej 33-37 i i Københavns Nordvestkvarter.

Byggeriet blev sat i gang i slutningen af 2022 og er nu afsluttet. Lejerne er flyttet ind, skriver Crescendo i en pressemeddelelse.

Ejendommen får snart ny ejer, fremgår det af meddelelsen.

– Vi glæder os over, at byggeriet er velafsluttet, så de 31 lejere har fået nye hjem i hjertet af det dynamiske og uspolerede københavnske Nordvestkvarter, og nu er vi klar til snart at overgive ejendommen, udtaler administrerende direktør for Crescendo, Christian Stenbjerre.

Læs også: Crescendo køber boligejendom i Nordvestkvarteret for over 60 millioner

Det 1.635 kvadratmeter store projekt er tegnet af Luplau & Poulsen Arkitekter i samarbejde med Rønslev Rådgivende Ingeniører og opført i totalentreprise af Vognsen & Co.​

Lejlighederne er udstyret med blandt andet altaner, og til ejendommen hører et rekreativt gårdmiljø og en parkeringskælder, ligesom der på fjerde salen er anlagt en fælles tagterrasse.

Lejlighederne er gennemsnitligt 54 kvadratmeter store og har to-tre værelser..

Der er 29 lejligheder med tre værelser på mellem 52 og 59 kvadratmeter, mens de to lejligheder med to værelser er henholdsvis 48 og 52 kvadratmeter store.

Den månedlige husleje ligger på mellem 11.900 kroner og 13.300 kroner.