Da Adapteo Danmark i december 2021 opkøbte Ajos fra MT Højgaard var det med det strategiske fokus at cementere sin position som markedsledende pavillonleverandør, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. De fire medarbejdere fra Ajos og deres store faglighed, har været med til at sikre netop det, lyder det fra pavillonleverandøren.

Mikkel Valentin var projektleder i Ajos inden opkøbet, og han er en af de medarbejdere, der med opkøbet kom med over til Adapteo kontoret i Greve.

– Det har været et vildt halvandet år. Vi kom ind i en organisation, der var og er i rivende udvikling og som har en masse dygtige medarbejdere, vi nu kan kalde for vores kollegaer. Efter vi fik færdiggjort vores igangværende opgaver, blev vi og vores faglighed hurtigt en integreret del af virksomheden, fortæller Mikkel, tidligere projektleder hos Ajos og nuværende projektleder hos Adapteo.

Som tiden er gået efter opkøbet, er det blevet klart for både administrerende direktør, Andreas Löfgren og projektleder, Mikkel Valentin, at Ajos har masser at bidrage med – og at det også gør sig gældende den anden vej rundt.

LÆS OGSÅ: ADAPTEO BYGGER NY SPECIALSKOLE PÅ AMAGER

– Noget af det Ajos har bidraget med, er en bred og bæredygtig opgaveløsning under opstilling af pavilloner. Det skyldes, at de fra Ajos har stor erfaring med for eksempel terrængravning og den type beregninger, det kræver. De har også været en væsentlig faktor for, at vi har svanemærkede modulløsninger, siger Andreas Löfgren.

Mikkel Valentin er enig, og han har især lagt mærke til et vigtigt fokusområde på hans nye arbejdsplads.

– Hos Adapteo er kundeservice virkelig i højsædet. Fordi løsningerne er så fleksible, kan man hurtigt tilpasse og op- eller nedskalere det specifikke projekt alt efter kundens behov. Og det er et forretningselement, der virkelig bliver fokuseret på, og som jeg, som medarbejder, sætter pris på er muligt på de konkrete projekter, siger Mikkel Valentin.

Opkøbet har været med til at styrke Adapteos position på markedet. Det skyldes blandt andet de kompetencer, som de tidligere medarbejdere hos Ajos har tilført virksomheden. Det fortæller Andreas Löfgren, administrerende direktør i Adapteo Danmark.

LÆS OGSÅ: NY HÅNDVÆRKERBY MED 500 BOLIGER OPNÅR LAVENERGICERTIFICERING

– Opkøbet af Ajos var med det strategiske formål at styrke vores position som markedsleder inden for tilpasningsdygtige og cirkulære bygningsløsninger i Danmark. Ajos’ bæredygtige produktportefølje og de tidligere medarbejdere har tilført afgørende kompetencer, som vi og kunderne i den grad sætter pris på, siger Andreas Löfgren.

– Efterspørgslen efter fleksible og bæredygtige bygninger var på opkøbstidspunktet, for halvandet år siden, meget høj – og det er den fortsat. Med hver sine kompetencer hos Ajos og Adapteo og halvandet år på bagen kan vi sige, at vores leverancer og service har kvalitet og bæredygtighed i højsædet.